MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Spild ikke din tid, opdag en ny dig!

Fedmeoperation

i Tyrkiet


  • 15+ års erfaren professionel lægeservice
  • JCI akkrediterede hospitaler på højt niveau
  • Alt inklusive pakke til en overkommelig pris
Gratis Konsultation!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Fedmeoperation i Tyrkiet

Fedme er et ret populært emne i dag, og der har været adskillige måder at gøre det på, enten kirurgisk eller ikke-kirurgisk. Uden tvivl kan den mest præcise og permanente måde at tabe sig betydeligt på med vægttabsoperationer.

Da vægttab har været forsket i lang tid, har vi så mange muligheder i forhold til teknikker. Der er et stort udvalg af metoder såsom Maveballon, Gastrisk Bypass, Gastrisk Sleeve (ærmegatrektomi) osv. Hver enkelt har sine egne fordele, men det vigtigste trin er at finde ud af hvilken en er mere passende for dit mål og dine generelle helbredsforhold.

Vi udfører hundredvis af fedmeoperationer i Istanbul med de bedste bariatriske kirurger i Istanbul, der er specialiserede i fedmebehandlinger på fuldgyldige hospitaler. Hvis du ønsker at ændre dit liv, være sundere og leve mere komfortabelt, så lad os guide dig gennem denne proces, vores ekspertkirurger kan rådgive dig om de bedste muligheder.

Fedmeoperationer og fedmebehandlinger i Tyrkiet er meget mere overkommelige end Europa og USA eller Storbritannien takket være valutaforskellene. En virkelig professionel service til en rimelig pris er ikke utilgængelig. Vi forsøger altid at give vores patienter komfort i hjemmet og ledsage dem gennem hele processen.

Gastrisk Sleeve i Tyrkiet

Gastrisk Sleeve (ærmegatrektomi)

Gastrisk sleeve er den mest anvendte vægttabskirurgi i Europa, USA, Storbritannien og Danmark. Hovedformålet med ærmegatrektomi er at reducere Ghrelin-hormonet ved at gøre Fundus-delen af maven mindre.

Gastrisk Bypass i Tyrkiet

Gastrisk Bypass

Det er den første, der udføres blandt gastriske operationer og er den mest undersøgte teknik. Det er en kirurgisk metode, der reducerer både volumen af mave og fødeoptagelse.

Maveballon i Tyrkiet

Maveballon

Gastrisk ballon (maveballon) er en af de seneste behandlinger til vægttab. Maveballon bruges normalt til sygeligt overvægtige mennesker for at reducere risikoen for kirurgisk indgreb.

HVORFOR VÆLGE OS TIL

Fedmekirurgi i Tyrkiet

20+ års erfaring

Vores bariatriske kirurger har i mere end 20 år arbejdet med fedmebehandling med endokrine sygdomme, laparoskopiske og endoskopiske procedurer.

Betjent af professor

Alle vores fedmeoperationer udført af professor læge og hans kvalificerede lægeteam.

Hospital på højt niveau

Vores hospital blev etableret i 2019 ved hjælp af state-of-the-art udstyr og er et af de største og mest avancerede hospitaler i Istanbul.

Bedste priser

Som TravelMEDI prioriterer vi altid patientens sundhed og tilbyder sundhedspleje af høj kvalitet til de mest overkommelige priser.

12.000 Glade Patienter
30 Forskellige lande
25 Sundhedspersonale
Best Obesity Surgeon in Turkey

Vores bariatriske læge

Vores fedmeoperationer udført af Prof. Dr. Servet Karahan og hans team af læger. Vores læge afsluttede sin specialuddannelse i almen kirurgi i IU Capa Det Medicinske Fakultet, Afdelingen for Generel Kirurgi i 1985 og blev professor i 1996. Han har 105 skriftlige og mundtlige publikationer inden for områderne laparoskopisk kirurgi, lever, bugspytkirtel og galdeveje, både indenlandske og udenlandske.

Efter at have uddannet mange læger inden for fedme, udfører Prof. Servet Karahan vores Gastrisk Sleeve og Gastrisk Bypass operationer med sit team på 2 lektorer og 1 specialist.

Vores Hospital

Vores hospital leverer tjenester i et indendørs område på 55.000 kvadratmeter med 19-etagers smart bygningsteknologi, 450 sengekapaciteter og 2 af 16 fuldt udstyrede operationsstuer med hybrid operationsstueteknologi.

Hospitalet beskæftiger 83 læger i forskellige afdelinger og mere end 600 medarbejdere.

Best Obesity Hospital in Turkey

Fedmeoperation i Tyrkiet Før-Efter

Nogle af dem, der har foretrukket TravelMEDI, får en ny start på deres liv ved at få en Fedmeoperation i Tyrkiet i Istanbul, Tyrkiet.

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Spørg Nu!

En af vores patientkoordinatorer vil oprigtigt besvare alle de spørgsmål, du ønsker at stille om Fedmeoperation i Tyrkiet. Fedmeoperation i Tyrkiet detaljer, omkostninger, anmeldelser fra andre patienter, der udførte Fedmeoperation i Tyrkiet operation i Tyrkiet før og resultater. Tøv ikke med at spørge alt, hvad du ønsker at vide om operationen Fedmeoperation i Tyrkiet.

Pris for Fedmeoperation i Tyrkiet

Omkostningerne ved operationen Fedmeoperation i Tyrkiet afhænger af forskellige faktorer. Såsom typen af vægttabsoperation (såsom mavebalon, gastrisk sleeve eller gastrisk bypass), oplevelsen af den læge, der skal udføre operationen Fedmeoperation i Tyrkiet og hospitalsudstyret. I nedenstående tabel kan du se sammenligningen af prisen på Fedmeoperation i Tyrkiet operation mellem Tyrkiet og andre lande (USA, Danmark, Storbritannien, Italien, Spanien, Polen, Mexico).

LandPris for Fedmeoperation i Tyrkiet
Tyrkiet€3000 - €4200
Amerikas Forenede Stater€8500 - €33000
Det Forenede Kongerige€9500 - €34000
Tjekkiet€5500 - €7000
Polen€5000 - €7500
Mexico€6750 - €18000
Danmark€8500 - €19500
Pris for Fedmeoperation i Tyrkiet sammenligningstabel mellem Tyrkiet og USA, Storbritannien, Europa og Danmark

Som det kan ses prissammenligningstabel Fedmeoperation i Tyrkiet driftsomkostninger i Tyrkiet startende fra €3000 og det er 60 % mere økonomisk sammenlignet med priserne i USA, Storbritannien, Europa og Danmark. Omkostningerne til fedmekirurgi i Tyrkiet er lavere end i Storbritannien, USA og Europa, men de lave driftsomkostninger betyder ikke, at kvaliteten af lægebehandlingen er af lav kvalitet. Af denne grund Fedmeoperation i Tyrkiet en af de mest populære operationer i Tyrkiet og næsten 40.000 Fedmeoperation i Tyrkiet operationer udføres på et år.

Hovedårsagerne til, at patienter vælger Tyrkiet til at blive opereret Fedmeoperation i Tyrkiet:

  • Pakkepris med alt inklusive: De vigtigste kriterier, som folk, der ønsker at have en Fedmeoperation i Tyrkiet-operation, leder efter og ønsker med hensyn til pris, er klarhed. Tyrkiet har en prisfordel i forhold til Danmark, Europa, Amerika eller Storbritannien med sin kvalitetsbehandling, indkvartering, transferservice og alt inklusive pris. Som TravelMEDI vil vi gerne minde dig om, at inden for Fedmeoperation i Tyrkiet behandlingen, behandlingsomkostninger (såsom kirurggebyr, medicingebyr, udstyrsgebyr, hospitalsgebyr, testgebyr), opholdsgebyr, transfergebyrer mellem hospitalet og hotellet eller lufthavnen og hotellet er inkluderet i operationsprisen.
  • Højniveau sundhedssystem: Tyrkiet var et af de sjældne lande, der ikke oplevede en krise i sundhedssystemet selv under pandemiperioden, fordi det har store og systematiske sundhedsinstitutioner (hospitaler, antal erfarne læger, private klinikker, veludstyrede sygeplejersker og assistenter). Som TravelMEDI tilbyder vi vores patienter den maksimale sundhedsservice til de mest overkommelige priser i samarbejde med erfarne speciallæger og veludstyrede hospitaler.

Vores Certifikater

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
Vidnesbyrd fra verificerede patienter

Fedmeoperation i Tyrkiet Anmeldelser

Anmeldelser af vores patienter, der foretrækker TravelMEDI til Fedmeoperation i Tyrkiet operation rundt verden og deres Fedmeoperation i Tyrkiet oplevelse.

Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig! Anmod nu!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.