Vores Læger

Dr. Oyku Celen
Dermatolog / Medstifter

Dermatolog Dr. Celen er medstifter af TravelMEDI og har specialiseret sig i hårtransplantation, kosmetiske behandlinger og hudlidelser. Hun er også TravelMEDI’s medicinske teamkoordinator.

Op. Dr. Esra B.
Plastikkirurg

Plastik- og rekonstruktiv kirurg Dr. Esra B. har specialiseret sig i plastikkirurgi, især ansigts-, krops- og brystoperationer ved at bruge de nyeste teknologiske metoder. Hun formidler sin viden til sine kolleger på forskellige nationale og internationale kongresser.

Dr. Taylan A.
Tandlæge

Vores maxilloansigtskirurg Dr. Taylan A. og hans team tager sig af vores patienter, der lider af tandproblemer. Dr. Taylan A. har specialiseret sig i maxilloansigts- og implantologioperationer og tilbyder også sine kolleger uddannelsesprogrammer.

Op. Dr. Erkan T.
Generel kirurg

Dr. Erkan T har hovedsageligt specialiseret sig i fedmebehandlinger samt refluks, brystsygdomme, endoskopiske anvendelser og brokbehandlinger. Han benytter sig især af de nyeste teknikker indenfor fedmebehandlinger.

Op. Dr. Ali O.
Øjenlæge

Med en erfaring på næsten 25 år udfører Dr. Ali O. laserbehandlinger og kataraktoperationer. Ved at benytte de nyeste teknologier som LASIK, iLASIK, NO TOUCH, SMILE og PRK behandler han nærsynethed, langsynethed, bygningsfejl og presbyopia.