BRYSTFORSTØRRELSE I TYRKIET

Spild ikke din tid,
Opdage en ny dig…

Brystforstørrelse i Tyrkiet

Brystforstørrelse i Tyrkiet

Brystforstørrelsesoperationer er hos kvinder blandt de mest foretrukne æstetiske operationer. Brystet udgør den vigtigste detalje for udseendet i den kvindelige fysik. Selvom brystets vigtigste funktion er at amme og symbolisere kvindelighed, er det, det fremtrædende element i kvindelig skønhed.

Brystforstørrelse udføres af mange læger i Danmark. Brystforstørrelsesoperationer er for mange kvinder et stor ønske til trods for høje omkostninger, operationerne udføres på klinikker, af læger eller hospitaler i større byer som København, Århus, Odense og Aalborg. Kvinder, der ikke finder deres bryster smukke, kan føle sig ufuldstændige.

Dette kan skade deres selvtillid. I sådanne tilfælde, og da den eneste løsning er  brystforstørrelse, tager mange patienter i Danmark til forskellige lande for at få udført brystforstørrelsesoperationer til en mere overkommelig pris. For at en kvinde kan føle sig fysisk mere sikker, og fordi Tyrkiet er cirka 3 timer væk fra Danmark, foretrækker mange kvinder at tage til Tyrkiet

Brystforstørrelse i Tyrkiet İstanbul
Hvordan udføres brystforstørrelse?

Hos kvinder, der synes, at deres bryster er små, udføres brystforstørrelsesoperationer for at korrigere disproportionen i kropslinierne, og især for at rette forholdet mellem hofte og bryst. Der er generelt 2 hovedmetoder til brystforstørrelse:

Brystforstørrelse med Eget Fedt

Brystforstørrelse med fedtinjektion er en alternativ metode til patienter, der ikke ønsker silikoneprotese. For at udføre brystforstørrelse med fedtoverførsel skal patienten først og fremmest have overskydende fedtvæv. Det er en operation, fetdsugningen udføres ved at fjerne fedtet fra patientens underliv til brysterne gennem forskellige procedurer. Ved brystforstørrelsesoperation med fedtinjektion er det en blivende varighed, af stamcellerige fedtvæv insprøjtet i brystområdet hos patienten, gennemsnitlig mellem 40% og 50%. Med denne teknik opnås gennemsnitlig en større størrelse i det anvendte område.

Brystforstørrelse med Implantater

Brystforstørrelsesproceduren udføres med specielle implantater kaldet silikone. Silikone er et kemisk stof, vi ofte møder i medicin og i vores daglige liv, og som menneskekroppen og miljøet reagerer mindst på. Den fås i 3 forskellige former så som fast, gel og som væske. Den silikone som er kendt som skadelig, er den flydende silikone, og  anvendelse af denne, som insprøjtninger, blev forbudt i 1996. I henhold til producenternes undersøgelser kan de proteser, der bruges til brystforstørrelse, bruges sikkert hele livet. De mest foretrukne silikonebrystproteser over hele verden, er silikonerne af mærkerne Mentor, Motiva, Mc Ghan, Natrella. Selvom hvert silikonemærke har sine egne egenskaber, anbefaler vi for det meste Motiva og Mentor-mærkerne til vores patienter. Certifikater for disse mærkeimplantater vil blive udleveret til dig i slutningen efter endt operation. Før du beslutter dig for et brystimplantat, er det vigtigt for dit sundhed at finde ud af, hvilket mærke du skal bruge, og om du får udleveret et certifikat bagefter eller ej.

Formerne på de brystproteser, der bruges til at forstørre brysterne, også kendt som brystsilikoner, er underlagt forskelle, såsom (Dråbe altså anatomisk, rund, asymmetrisk), og indholdet (Fysiologisk silikone eller serum, dvs. saltvand) samt overfladestruktur (Ru, Flad, Silke). Hvilken type protese, der foretrækkes i brystforstørrelsesoperationer, afhænger af personens forventninger, og hvilken slags brystform personen ønsker at have på sin krop, samt lægens meninger og anbefalinger.

Helingsperioden efter brystimplantatsoperation

Brystimplantatsoperation varer cirka 1-2 timer. Efter udskrivelse får du lov til at gå hjem på operationsdagen eller dagen efter. De første to dage skal normalvis gå med at hvile. I løbet af denne periode kan du have forskellige klager afhængigt af, om protesen er placeret bag musklen eller foran muskelen. Du får ikke særlig mange smerter, men følelsen af fylde kan genere dig i et par dage. I de første to dage kan der forekomme nogen hævelse, hævelsen begynder at falde fra tredje dagen. Vi kalder dette ødem efter brystæstetik. Smerterne forværres ved armbevægelser for proteser, der er placeret bag muskelen. Dette er begrænset til de første dage. Hævelsen, der gradvist forværres i de første to dage efter brystkirurgi, begynder at falde fra tredje dagen. Det gør, at arm og krop får det bedre. Dagen efter din operation lægges et hudfarvet bånd, kun der hvor silikonen blev placeret. som er blivende. Anden forbinding lægges ikke. Du skal bære sportsbh’en direkte ovenpå. På tredje dagen kan du tage et brusebad uden at fjerne dette bånd. Sports-bh’en, som skal bruges i en hel måned efter operationen, er med til at forme brystet. Patienten kan vende tilbage til sit arbejde i løbet af 3-4 dage. Efter 3 uger vil protesen sætte sig, og brystet vil fungere normalt. Det anbefales at patienten holder sig fra tunge sportsgrene (som kræver at springe eller at løbe) i 2 måneder.

Oversigt Over Brystforstørrelse

Anæstesi

Generel

Indgrebets Varighed

2-3 Timer

Bedring for at kunne deltage i sportsaktivitet

3-4 Uger

Præcist Resultat

8-12 Måneder

Tilbagevenden til det sociale liv

4 Dage

Tilbagevenden til arbejde

1 Uge

Indlæggelse

1 Nat

Gennemsnitlig smerte efter 3 dage

0-1 **

*Dette er kun til information. Sørg for at konsultere din læge for diagnose og behandling.
**Smertevurderingsskala: fra 0 = smertefri til maksimalt 5 smerter.

Medicinsk Koordinator

Vores medstifter dermatolog Dr. Oyku Celen er vores medicinske koordinator og organiserer behandlingerne, der specifikt vurderer patientens tilstand og tilfælde.

Hospital

TravelMEDI udfører alle operationer på hospitaler, der er godkendt af JCI og har internationale kvalifikationer med faciliteter af høj standard til teknologisk udvikling

Hotel

Vores hotel AC Macka by Marriott er et 4 * hotel, det ligger i centrum af byen – i gåafstand til Taksim, Nişantaşı og Beşiktaş-distrikterne.

Nogle af dem, der har foretrukket en ny begyndelse i deres liv ved at have en brystforstørrelse i Istanbul.

Brystforstørrelse Før Efter

Vores Certifikater

Pris på Brystforstørrelse i Tyrkiet

Alle Detaljer Inkluderet
23.500 DKK

1 nat indlæggelse

5-6 nætter 4 * Hotel SNG BB

Silikoneimplantater mærker (Mentor eller Motiva)

Lufthavn – Hotel – Hospital VIP-transfer

Medicin efter operation, bandager

Personlig assistance på Engelsk

Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig!

Send din anmodning nu!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.