MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Spild ikke din tid, opdag en ny dig!

Brystforstørrelse

i Tyrkiet


  • 15+ års erfaren professionel lægeservice
  • JCI akkrediterede hospitaler på højt niveau
  • Alt inklusive pakke til en overkommelig pris
Gratis Konsultation!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Brystforstørrelse i Tyrkiet

Brystforstørrelsesoperationer er hos kvinder blandt de mest foretrukne æstetiske operationer. Brystet udgør den vigtigste detalje for udseendet i den kvindelige fysik. Selvom brystets vigtigste funktion er at amme og symbolisere kvindelighed, er det, det fremtrædende element i kvindelig skønhed.

Brystforstørrelse udføres af mange læger i Danmark. Brystforstørrelsesoperationer er for mange kvinder et stor ønske til trods for høje omkostninger, operationerne udføres på klinikker, af læger eller hospitaler i større byer som København, Århus, Odense og Aalborg. Kvinder, der ikke finder deres bryster smukke, kan føle sig ufuldstændige.

Dette kan skade deres selvtillid. I sådanne tilfælde, og da den eneste løsning er brystforstørrelse, tager mange patienter i Danmark til forskellige lande for at få udført brystforstørrelsesoperationer til en mere overkommelig pris. For at en kvinde kan føle sig fysisk mere sikker, og fordi Tyrkiet er cirka 3 timer væk fra Danmark, foretrækker mange kvinder at tage til Tyrkiet

Vi leverer en høj succesrate og professionel service, der får dig til at føle dig hjemme.

Brystforstørrelseskirurgi detaljer, operationsproces, oftest spørgsmål om brystforstørrelse. Prissammenligningstabel for brystforstørrelse mellem Tyrkiet og Danmark, Europa og Storbritannien

Breast augmentation surgery performs with fat injection or silicon implants. You can choose silicon size and shape with if you perform breast augmentation with silicon protesis.

Brystforstørrelse i Tyrkiet Detaljer


Anæstesi

Generel

Indgrebets Varighed

2-3 Timer

Indlæggelse

1 Nat

Præcist Resultat

8-12 Måneder

Tilbagevenden til det sociale liv

4 Dage

Tilbagevenden til arbejde

1 Uge

Sports aktivitet genopretning

3-4 Uger

Gennemsnitlig smerte efter 3 dage

0-1 *

*Smertevurderingsskala: fra 0 = fravær til 5 maksimal smerte

Hvordan udføres brystforstørrelse?

Hos kvinder, der synes, at deres bryster er små, udføres brystforstørrelsesoperationer for at korrigere disproportionen i kropslinierne, og især for at rette forholdet mellem hofte og bryst. Der er generelt 2 hovedmetoder til brystforstørrelse:

Brystforstørrelse med Eget Fedt

Brystforstørrelse med fedtinjektion er en alternativ metode til patienter, der ikke ønsker silikoneprotese. For at udføre brystforstørrelse med fedtoverførsel skal patienten først og fremmest have overskydende fedtvæv. Det er en operation, fetdsugningen udføres ved at fjerne fedtet fra patientens underliv til brysterne gennem forskellige procedurer. Ved brystforstørrelsesoperation med fedtinjektion er det en blivende varighed, af stamcellerige fedtvæv insprøjtet i brystområdet hos patienten, gennemsnitlig mellem 40% og 50%. Med denne teknik opnås gennemsnitlig en større størrelse i det anvendte område.

Brystforstørrelse med Implantater

Brystforstørrelsesproceduren udføres med specielle implantater kaldet silikone. Silikone er et kemisk stof, vi ofte møder i medicin og i vores daglige liv, og som menneskekroppen og miljøet reagerer mindst på. Den fås i 3 forskellige former så som fast, gel og som væske. Den silikone som er kendt som skadelig, er den flydende silikone, og anvendelse af denne, som insprøjtninger, blev forbudt i 1996. I henhold til producenternes undersøgelser kan de proteser, der bruges til brystforstørrelse, bruges sikkert hele livet. De mest foretrukne silikonebrystproteser over hele verden, er silikonerne af mærkerne Mentor, Motiva, Mc Ghan, Natrella. Selvom hvert silikonemærke har sine egne egenskaber, anbefaler vi for det meste Motiva og Mentor-mærkerne til vores patienter. Certifikater for disse mærkeimplantater vil blive udleveret til dig i slutningen efter endt operation. Før du beslutter dig for et brystimplantat, er det vigtigt for dit sundhed at finde ud af, hvilket mærke du skal bruge, og om du får udleveret et certifikat bagefter eller ej.

Formerne på de brystproteser, der bruges til at forstørre brysterne, også kendt som brystsilikoner, er underlagt forskelle, såsom (Dråbe altså anatomisk, rund, asymmetrisk), og indholdet (Fysiologisk silikone eller serum, dvs. saltvand) samt overfladestruktur (Ru, Flad, Silke). Hvilken type protese, der foretrækkes i brystforstørrelsesoperationer, afhænger af personens forventninger, og hvilken slags brystform personen ønsker at have på sin krop, samt lægens meninger og anbefalinger.

Medicinsk Koordinator

Vores medstifter dermatolog Dr Oyku Celen er vores medicinske koordinator og organiserer behandlingerne, der specifikt evaluerer patientens tilstand og tilfælde.

Kolan

Hospital

TravelMEDI udfører alle operationer på hospitaler, der er akkrediteret af JCI og har internationale kvalifikationer med høje faciliteter for teknologisk udvikling.

AC Macka

Hotel

Vi indkvarterer dig på luksuriøse hoteller af høj kvalitet i Istanbuls centrale områder, der er tæt på vores medicinske faciliteter og også på alle turistattraktioner.

Vores Certifikater

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Brystforstørrelse i Tyrkiet Før-Efter

Nogle af dem, der har foretrukket at TravelMEDI får en ny begyndelse på deres liv ved at have en Brystforstørrelse i Tyrkiet-procedure i Istanbul, Tyrkiet.

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Spørg Nu!

En af vores patientkoordinatorer vil oprigtigt besvare alle de spørgsmål, du ønsker at stille om brystforstørrelse. Brystforstørrelse detaljer, omkostninger, anmeldelser fra andre patienter, der udførte Brystforstørrelse i Tyrkiet operation før og resultater. Tøv ikke med at spørge alt, hvad du vil vide om Brystforstørrelse i Tyrkiet

Brystforstørrelse i Tyrkiet Video Anmeldelser

De fleste klinikker hævder sig selv som den bedste klinik i Istanbul, og de sætter på deres hjemmesider nogle anmeldelser fra ikke-pålidelige websteder, som er trustpilot eller reddit, men disse anmeldelser er placeret af bots, som ikke er menneskelige. Vi leverer ægte videoudtalelser taget fra vores patienter, der udførte Brystforstørrelse i Tyrkiet

Nogle af grundene til, at patienter er tilfredse med brystforstørrelse:

JCI akkrediteret hospital udstyret med højteknologi Hygiejniske, rummelige operationsstuer i henhold til EU-standarder Indkvartering på luksuriøst hotel i centrum af Istanbul VIP-tjenester (overførsel, overnatning, assistance) med geniale kontaktannoncer Du vil føle dig helt speciel, næsten som at være hjemme
Vidnesbyrd fra verificerede patienter

Brystforstørrelse i Tyrkiet Anmeldelser

Anmeldelser af vores patienter, der foretrækker TravelMEDI til brystforstørrelsesoperation rundt omkring verden og deres brystforstørrelse i Tyrkiet erfaring.

12.000 Glade Patienter
30 Forskellige lande
25 Sundhedspersonale

Pris på Brystforstørrelse i Tyrkiet

Prisen for brystforstørrelse afhænger af forskellige faktorer. Såsom brystforstørrelsesoperationsteknikken (brystforstørrelse med fedtoverførsel eller siliciumprotese), hvis brystforstørrelse vil blive udført med et silikoneimplantat end siliciummærke såsom mentor, motiva, erfaringen fra den læge, der skal udføre brystforstørrelsesoperationen, og hospitalets udstyr. I tabellen nedenfor kan du se en sammenligning af prisen på brystforstørrelsesoperationer mellem Tyrkiet og andre lande (USA, Canada, Storbritannien, Danmark, Spanien, Polen, Mexico).

LandPris på Brystforstørrelse i Tyrkiet
Tyrkiet€2800 - €4200
Amerikas Forenede Stater€8500 - €14500
Det Forenede Kongerige€7500 - €10500
Tjekkiet€3500 - €8000
Polen€3700 - €6500
Mexico€3750 - €6600
Danmark€6500 - €9600
Pris for Brystforstørrelse i Tyrkiet sammenligningstabel mellem Tyrkiet og USA, Storbritannien, Europa og Danmark

Som det kan ses prissammenligningstabel brystforstørrelse driftsomkostninger i Tyrkiet startende fra €2800 og det er 60 % mere økonomisk sammenlignet med priserne i USA, Storbritannien, Europa og Danmark. Prisen på plastikkirurgi i Tyrkiet er lavere end i Storbritannien, USA og Europa, men de lave driftsomkostninger betyder ikke, at kvaliteten af lægebehandlingen er af lav kvalitet. Af denne grund brystforstørrelse en af de mest populære operationer i Tyrkiet og næsten 40.000 operationer udføres på et år.

Hovedårsagerne til, at patienter vælger Tyrkiet til at blive opereret brystforstørrelse:

  • Pakkepris med alt inklusive: De vigtigste kriterier, som folk, der ønsker at have en Brystforstørrelse i Tyrkiet-operation, leder efter og ønsker med hensyn til pris, er klarhed. Tyrkiet har en prisfordel i forhold til Danmark, Europa, Amerika eller Storbritannien med sin kvalitetsbehandling, indkvartering, transferservice og alt inklusive pris. Som TravelMEDI vil vi gerne minde dig om, at inden for Brystforstørrelse i Tyrkiet behandlingen, behandlingsomkostninger (såsom kirurggebyr, medicingebyr, udstyrsgebyr, hospitalsgebyr, testgebyr), opholdsgebyr, transfergebyrer mellem hospitalet og hotellet eller lufthavnen og hotellet er inkluderet i operationsprisen.
  • Højniveau sundhedssystem: Tyrkiet var et af de sjældne lande, der ikke oplevede en krise i sundhedssystemet selv under pandemiperioden, fordi det har store og systematiske sundhedsinstitutioner (hospitaler, antal erfarne læger, private klinikker, veludstyrede sygeplejersker og assistenter). Som TravelMEDI tilbyder vi vores patienter den maksimale sundhedsservice til de mest overkommelige priser i samarbejde med erfarne speciallæger og veludstyrede hospitaler.
Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig! Anmod nu!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.