MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Spild ikke din tid, opdag en ny dig!

Hårtransplantation

i Tyrkiet


 • 15+ års erfaren professionel lægeservice
 • JCI akkrediterede hospitaler på højt niveau
 • Alt inklusive pakke til en overkommelig pris
Gratis Konsultation!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hårtransplantation i Tyrkiet

Hair Transplant

Hårtransplantation er en af de mest foretrukne æstetiske operationer, især af mænd, på grund af genetisk sammensætning. Selvom kvinders genetiske og hormonelle struktur er forskellig fra mænd, udføres hårtransplantation også på kvinder, der, på grund af forskellige årsager, har voldsomme hårtabsproblemer.

Bortset fra hovedbunden kan transplantater, som vi kalder hår, transplanteres fra andre områder på personer, der har ar i hovedbunden på grund af forskellige ulykker eller operationer. Denne procedure, som vi kalder artransplantation, er, ud over æstetisk, en form for behandling.

Der findes visse teknikker til at udtage hårsækkene. Den nyeste teknik er FUE-metoden. I FUE-metoden udtages hårsækkene fra nakken en efter en med specielle apparater, dette kaldes mikromotorisk eller manuel udtagning. For yderligere information kan du besøge vores hjemmeside om FUE-metode.

En anden teknik, til at udtage hårsækkene, er FUT-metoden. FUT-metoden, også kendt som Strip-metoden, er at udtage hårsækkene med en strimmel hud i stedet for at udtage dem en efter en. Denne metode benuttes ikke så meget mere. Fordi FUT-metoden efterlader ar i nakkeområdet, og fordi man ikke kan udtage et stort antal transplantater fra området.

I de senere år er måden at transplantere hårsækkene til det område, der skal transplanteres, blevet gjort på flere forskellige måder. Disse metoder er alle en fortsættelse af FUE-metoden. Fordi FUE er en metode til at tage hårsækkene en efter en.

FUE hårtransplantation

FUE-teknikken involverer at udtrække det sunde hårtransplantat med dets væv på og transplantere det til det skaldede område. FUE-teknik, som er milepælen for hårtransplantation, spiller en stor rolle i at give succesfulde hårtransplantationsresultater.

DHI hårtransplantation

DHI-hårtransplantation udføres med specielle implanteringspenne kaldet CHOI-penne. DHI-metodens hovedformål er at implantere transplantatet direkte i hovedbunden. I denne metode udføres snit og implantation på samme tid. På denne måde gennemføres operationen kun i 2 trin. Da transplantaterne implanteres direkte i hovedbunden med Choi Pen, er der ingen indsnit på forhånd.

Manuel FUE-hårtransplantation

Manuel FUE-metode er processen med manuel høst af det optimale antal og kvalitet af transplantater én efter én uden at efterlade ar i donorområdet. Den manuelle FUE-metode er en teknik, hvor transplantaterne fjernes en efter en ved føling, og transplantattabet er minimalt.

Hårtransplantation med Regenera Activa

En ny plan for behandling af hårtab er blevet lanceret i hudlægen Öykü Celen-klinikken. Som et resultat af vores FoU har vi oplevet en betydelig stigning i resultaterne af hårtransplantation, hvis Regenera Activa udføres med hårtransplantation.

Vores klinik er en boutique-klinik, og vi planlægger efter de personlige ønsker og hårstrukturer hos vores patienter fra hele verden og udfører procedurer for at opnå det mest naturlige udseende og beskytte hårgrænsen.

Hvad skal jeg overveje at vælge en hårklinik?

Hårtransplantation er et seriøst kirurgisk indgreb. Først og fremmest skal man vide, at:

Hårtransplantation er en procedure, der skal udføres under kontrol af hudlæger eller plastikkirurger.

Når du beslutter dig for at få en hårtransplantation, skal du først kontrollere, om det hårtransplantationscenter, du foretrækker, har læge eller ej. For at minimere risikoen ved hårtransplantation, skal det ske under kontrol af en læge og udføres af sygeplejersker med speciale i dette område. Hverken i Tyrkiet eller i noget andet land findes der i den medicinske sektor noget specialistområde som hårtransplantationsspecialist. På mange klinnikker er de personer, der udgiver sig selv som hårtransplantationsspecialister, ikke engang læger. Det er personer, der enten er sygeplejersker eller personer, der ikke har noget med sundhed at gøre. Derfor skal du, når du træffer dit valg, være opmærksom på, hvem lægen er. Selvom hårtransplantation er en procedure udført under lokalbedøvelse, kan du blive udsat for risici, der kan opstå under operationen, og konsekvenser, der kan efterlade permanent skade. Du skal vide, at ingen læge vil gøre noget, der vil skade dit helbred, og vil forsøge at gøre det bedste.

Miljøet, hvor hårtransplantation udføres, er meget vigtig. Det skal være et sterilt miljø med internationale standarder. En klinik, et hospital eller et medicinsk center er de mest egnede steder til hårtransplantation.

Hvordan er processen efter hårtransplantation?

Hårtransplantationsprocessen tager mellem 4-8 timer. Efter proceduren er det område, hvor hårsækkenen er taget fra, dækket af en bandage. Du kan bagefter tage hjem eller til dit hotel. I mellemtiden skal du begynde at tage de lægemidler, du har fået, som beskrevet.

På 1. eller 2. dagen efter operationen fjernes din bandage, og du får forbinding på. Efter forbindingen vil du, i detaljer, blive vist og forklaret, hvordan du vasker håret, det skal du gøre i 10 dage. Hårvaskeprocessen er kort som følger:

Den lotion, du får udleveret, skal påføres det område, hvor hårsækkene er transplanteret, og vente mindst 45-60 minutter. Denne lotion blødgør sårskorperne, der dannes efter hårtransplantation, samtidig med, at deogså giver næring til hårsækkene. Derefter fjernes lotionen med lunkent vand uden at trykke for meget. Når lotionen er gjort rent, vaskes donorområdet og det transplanterede område med shampoo. Det anbefales at massere donorområdet under vask. De første 5-6 dage, som vist i det transplanterede område, og efter 6-7-8-9 og 10 dage, lidt mere hver dag, området vaskes med bevægelser til højre og venstre. Brug af cremen, som du får udleveret, i donorområdet i de første 4-5 dage, gør, at dette område heler hurtigt. Efter 10. vask skal sårskorperne være helt væk. Når skorper ikke fjernes, dør de nye hårsække, fordi de ikke kan få luft. Det er grunden til, at hårvask er lige så vigtig som hårtransplantation.

Mellem 1-3 måneder efter hårtransplantation vil du tabe 40-70% af dine transplanterede hårsække. Dette kaldes choktab. Fra 4. måned efter choktabet begynder dine rigtige hårsække at vokse ud. Mellem 6-12 måneder efter begynder hårsækkene at vokse hurtigt, og hårene bliver tykkere. Selv om det normalvis er i den 12. måned, så vokser håret hos nogle mennesker frem indtil den 18. måned og bliver tykkere. Efter denne periode vil alle hårsækkene været vokset frem.

Bedste hårtransplantationslæge i Tyrkiet

Dermatologist Dr. Oyku Celen

Dr. Oyku Celen er hudlæge specialiseret i hår- og hudlidelser. Efter i de sidste år at blive specialiseret, udfører Dr. Oyku Celen hårtransplantationer, i sin klinik under hendes tilsyn, ved at følge de nyeste teknologiske fremskridt. Hun tager sig personligt af hver patient for at opnå det bedste resultat. Dr. Oyku Celen, også medlem af ISHRS, har deltaget i forskellige nationale og internationale kongresser, og delt ud af sin erfaring.

Bedste Hårklinikken i Tyrkiet

Dr. Oyku Celen Klinik

Den mest luksuriøse klinik i Tyrkiet.

400 m2 i en historisk bygning

Designet i henhold til moderne italiensk arkitektur

Hygiejniske, rummelige operationsstuer i henhold til EU-standarder

Du vil føle dig helt speciel, næsten som at være hjemme.

Hair Transplant Operation Overview

Anæstesi
Lokal
Indgrebets Varighed
4-8 Timer
Sports aktivitet genopretning
4 Uger
Præcist Resultat
12-18 Måneder
Tilbagevenden til det sociale liv
2 Dage
Tilbagevenden til arbejde
2 Dage
Indlæggelse
Ingen grund til indlæggelse
Gennemsnitlig smerte efter 3 dage
0-1 **

*Det er kun til informationsformål, sørg for at konsultere din læge for diagnose og behandling.

**Smertevurderingsskala: fra 0 = fravær til 5 maksimal smerte.

Vores Certifikater

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Nogle af dem, der har foretrukket, at vi fik en ny begyndelse på deres liv ved at få en hårtransplantation i Istanbul.

Hårtransplantation Tyrkiet før efter og resultater

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Spørg Nu!

En af vores patientkoordinatorer vil oprigtigt besvare alle de spørgsmål, du ønsker at stille om Hårtransplantation i Tyrkiet. Hårtransplantation i Tyrkiet detaljer, omkostninger, anmeldelser fra andre patienter, der udførte Hårtransplantation i Tyrkiet operation før og resultater. Tøv ikke med at spørge alt, hvad du vil vide om Hårtransplantation i Tyrkiet

Hårtransplantation i Tyrkiet Video Anmeldelser

De fleste klinikker hævder sig selv som den bedste klinik i Istanbul, og de sætter på deres hjemmesider nogle anmeldelser fra ikke-pålidelige websteder, som er trustpilot eller reddit, men disse anmeldelser er placeret af bots, som ikke er menneskelige. Vi leverer ægte videoudtalelser taget fra vores patienter, der udførte Hårtransplantation i Tyrkiet

Nogle af grundene til, at patienter er tilfredse, som havde Hårtransplantation i Tyrkiet:

JCI akkrediteret hospital udstyret med højteknologi Hygiejniske, rummelige operationsstuer i henhold til EU-standarder Indkvartering på luksuriøst hotel i centrum af Istanbul VIP-tjenester (overførsel, overnatning, assistance) med geniale kontaktannoncer Du vil føle dig helt speciel, næsten som at være hjemme

Gianluca Videoanmeldelse

Gianluca er blevet udført hårtransplantation af Dr. CELEN i 2020, og du kan se hans anmeldelse efter 9 måneders hårrestaurering.

Leonardo Videoanmeldelse

Leonardo er blevet udført FUE-hårtransplantation af Dr. CELEN i 2019, og du kan se hans anmeldelse efter operationen.

Giovanni Videoanmeldelse

Giovanni er blevet valgt som DR.CELEN til hårrestaurering i 2020, og du kan se hans anmeldelse efter Sapphire FUE hårtransplantation.

Pris på en hårtransplantation i Tyrkiet

Pris er et vanskeligt kriterium ved hårtransplantation, som patienterne for det meste forveksles med. Der er stor mulighed for at få en mislykket hårtransplantation, hvis du laver din research baseret på kun priser. Der er adskillige hårtransplantationsklinikker i Tyrkiet, og vi anbefaler dig altid at overveje kvaliteten først i stedet for prisen. I slutningen af dagen vil dette være en procedure, der kan ændre dit liv på begge måder.

Hårtransplantationspriserne er meget mere overkommelige end resten af verden. Tyrkiet er blevet verdensledende i 2017, og næsten 1500-2000 patienter ankommer til Tyrkiet dagligt. Der er en stor prisklasse, da der er et stort udvalg af kvalitet. Derfor bør man overveje godt, før man træffer en beslutning.

Klassisk
2.000 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • FUE-teknik
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4500 transplantater
 • 2 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • Garantibevis & Rapport
 • Personlig Assistance
Eksklusiv
2.400 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • FUE-teknik
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4500 transplantater
 • Smertefri anæstesi
 • 3 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • Efter Plejepakke
 • Garantibevis & Rapport
 • Personlig Assistance
Præmie
3.000 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • FUE-teknik
 • Smertefri anæstesi
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4500 transplantater
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • 4 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • 3 måneders Efter Plejepakke
 • Garantibevis & Rapport
 • Personlig Assistance
Klassisk
2.600 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • DHI-Teknik
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4000 transplantater
 • 2 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • Garantibevis & Rapport
 • Personlig Assistance
Eksklusiv
2.900 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • DHI-Teknik
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4000 transplantater
 • Smertefri anæstesi
 • 3 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • Efter Plejepakke
 • Garantibevis & Rapport
 • Personlig Assistance
Præmie
3.500 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • DHI-Teknik
 • Regenera Activa (Pre-Op) NEW
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4000 transplantater
 • Smertefri anæstesi
 • 4 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • 3 måneders Efter Plejepakke
 • Garantibevis & Rapport
 • Personlig Assistance
Klassisk
3.000 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • Manuel FUE-teknik
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4000 transplantater
 • 2 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • Garantibevis & Rapport
 • Personlig Assistance
Eksklusiv
3.300 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • Manuel FUE-teknik
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4000 transplantater
 • Smertefri anæstesi
 • 3 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • Efter Plejepakke
 • Garantibevis & Rapport
 • Personlig Assistance
Præmie
4.750 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • Manuel FUE-teknik
 • Konsultation med Dr. Oyku Celen
 • Maksimalt 4000 transplantater
  (2 dages operation)
 • Smertefri anæstesi
 • 4 nætter luksushotel
 • Post-op medicin
 • VIP overførsel
 • 3 måneders Efter Plejepakke
 • Garantibevis & Rapports
 • Personlig Assistance
Klassisk
900 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • Udført af hudlæge Dr. Oyku CELEN
 • Hår mesoterapi med Regenera Activa
 • Efter Plejepakke
 • Personlig Assistance
Eksklusiv
1.200 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • Udført af hudlæge Dr. Oyku CELEN
 • Fotona hårlaserbehandling

 • Hår mesoterapi med Regenera Activa
 • Efter Plejepakke
 • Transfer mellem hotel - klinik - hotel
 • Personlig Assistance
Præmie
1.600 Ingen skjulte omkostninger
Alle detaljer inkluderet
 • Udført af hudlæge Dr. Oyku CELEN
 • Fotona hårlaserbehandling

 • Hår mesoterapi med Regenera Activa
 • 3 måneders Efter Plejepakke
 • 2 nætter luksushotel
 • VIP overførsel
 • Personlig Assistance
Vigtige Bemærkninger
 • Hårtransplantationsteknikker: Hårtransplantation udføres med FUE (Classic), DHI eller Manuel FUE metoder i vores klinik. Metodepræferencen for hårtransplantation foretages af vores koordinator, der Hudlæge Læge Oyku Celen i henhold til patientens ønske og egnethed.
 • Konsultation og planlægning: Konsultation og planlægning i alle vores hårtransplantationsoperationer i vores klinik udføres af hudlæge Dr. Oyku Celen.
 • Maksimal graft: Det maksimale antal grafts varierer afhængigt af patientens donorområde, størrelsen af det frie område og den teknik, der skal anvendes. De grafter, du har brug for i vores hårekstraktionsprocedurer, er planlagt af hudlæge Dr. Oyku Celen på en måde, der ikke skader dit donorområde.
 • 2 dages operation (Manuel FUE): Hvis patienten har behov for mere end 4500 transplantater i det område, der skal transplanteres, og donorområdets kapacitet er tilstrækkelig, kan 6500 transplantater transplanteres med den manuelle FUE-metode på 2 dage , i overensstemmelse med patientens ønske. Med denne metode kan patienten opnå resultatet efter 2 sessioner ad gangen. Det vigtige for dette er, at patientens donorområde er stærkt, og dets størrelse er tilstrækkelig.
 • Overnatning (hotel): Vores klinik tilbyder overnatning på 5* hoteller i Taksim-Şişli-regionen. Indkvartering inkluderer for enkeltværelser, BB (Bed and Breakfast). SNG værelse kan ændres til DBL værelse efter din anmodning.
 • Medikamenter efter operationen: Medicin såsom smertestillende medicin og antibiotika, der skal bruges efter operationen, shampoo og lotion, der skal bruges under hårvask, nakkepude og hårbånd for at gøre dig mere komfortabel, leveres gratis ved os.
 • Transfer: Når du ankommer til Istanbul, vil du blive budt velkommen i lufthavnen af vores team. Alle vores overførsler, såsom lufthavn, hotel og klinik, leveres gratis af klinikpersonalet og køretøjer.
 • Smertefri anæstesi (nålefri): Mange forskellige apparater og applikationer relateret til smertefri anæstesi udføres i vores klinik. Vores patienter føler ikke smerte med Equinox-apparatet og det anvendes også i USA og Canada. Derudover er der givet maksimal komfort med nålefri bedøvelse. Særlig medicin anvendes til vores patienter, der har smerteskræk og oplever panikanfald.
 • Efter Plejepakke: Hårplejeprocessen efter hårtransplantation er meget vigtig. Vi får vores patienter KAPIGEN Hair Styling Care Foam og KAPIGEN Anti Hair Loss Shampoo, som ikke indeholder nogen skadelige kemikalier, i After Care-pakken. Det styrker eksisterende hår og sikrer, at nytransplanteret hår vokser sundere.
 • Garantibevis og rapport: Efter hver hårtransplantationsoperation får vores patienter udleveret et garantibevis i form af en rapport om operationen. Du kan finde alle oplysninger om dit hår- og hårtransplantationsoperationsdetaljer såsom hvor mange transplantater der blev transplanteret, patientens hovedbundsstruktur, hvor mange hår transplantatet indeholder, og hvilken slags resultat der forventes efter operationen på dette certifikat. Alle disse oplysninger udfyldes af hudlæge Doctor Oyku Celen.
 • Personlig assistance: Vores klinik opererer med en boutique-servicetilgang og tildeler den person, du talte med før hårtransplantationen, som personlig assistent til at støtte dig under din rejse til Istanbul. Denne person vil støtte dig, efter du vender tilbage til dit land, gratis i 1 år, så du kan opnå resultater af bedre kvalitet.
Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig! Anmod nu!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.