DR. OYKU CELEN

HÅRTRANSPLANTATION I TYRKIET

Spild ikke din tid,
Opdage en ny dig….

Hårtransplantation i Tyrkiet Dr. Oyku Celen

Hårtransplantation i Tyrkiet

Hårtransplantationsoperationer udføres i hårtransplantationscentre af nogle læger i Danmark. De fleste hårtransplantationscentre ligger i byer som København, Århus og Odense. Personer, der ønsker at få en hårtransplantation, kan finde hårtransplantationscentre i Danmark, især i byer som København, Århus, Odense og Aalborg.

Priserne på hårtransplantation i disse byer er imidlertid generelt meget høje grundet høje omkostninger. På grund af de høje priser på hårtransplantation søger mange mennesker efter alternative muligheder for at få foretaget en hårtransplantation. Grundet prisen, kvaliteten og gode resultater på hårtransplantation, er Tyrkiet et af de lande mange foretrækker at tage til.

Hvem får hårtransplantation?

Hårtransplantation er en af de mest foretrukne æstetiske operationer, især af mænd, på grund af genetisk sammensætning. Selvom kvinders genetiske og hormonelle struktur er forskellig fra mænd, udføres hårtransplantation også på kvinder, der, på grund af forskellige årsager, har voldsomme hårtabsproblemer

Bortset fra hovedbunden kan transplantater, som vi kalder hår, transplanteres fra andre områder på personer, der har ar i hovedbunden på grund af forskellige ulykker eller operationer. Denne procedure, som vi kalder artransplantation, er, ud over æstetisk, en form for behandling.

Hårtransplantation i Tyrkiet İstanbul

Hvordan udføres hårtransplantationen?

Formålet med hårtransplantation er at transplantere hårsækkene taget fra nakken, som vi kalder donorområdet, til det målrettede skaldede område. Disse hårsække kaldes transplantater.

Donorområdet, specielt mellem ørerne og nakkeområdet, er det område, der primært bruges. I nogle tilfælde har personen ikke nok tæt hår i nakken. I sådanne tilfælde tages hårsækkene fra områder såsom personens bryst og skæg, og transplanteres til de nødvendige områder. Prioriteten er altid at tage hårsækkene i nakkeområdet. Da disse hårsække er genetisk kodede til ikke at kunne tabes. Hårsækkene kan også tages fra andre områder, der har hår, såsom arme eller ben. Men da hårsækkene i disse områder ikke er så sunde, er der ikke mange læger, der foretrækker dem.

Der findes visse teknikker til at udtage hårsækkene. Den nyeste teknik er FUE-metoden. I FUE-metoden udtages hårsækkene fra nakken en efter en med specielle apparater, dette kaldes mikromotorisk eller manuel udtagning. For yderligere information kan du besøge vores hjemmeside om FUE-metode.

En anden teknik, til at udtage hårsækkene, er FUT-metoden. FUT-metoden, også kendt som Strip-metoden, er at udtage hårsækkene med en strimmel hud i stedet for at udtage dem en efter en. Denne metode benuttes ikke så meget mere. Fordi FUT-metoden efterlader ar i nakkeområdet, og fordi man ikke kan udtage et stort antal transplantater fra området.

I de senere år er måden at transplantere hårsækkene til det område, der skal transplanteres, blevet gjort på flere forskellige måder. Disse metoder er alle en fortsættelse af FUE-metoden. Fordi FUE er en metode til at tage hårsækkene en efter en.

 1. Spalte- eller safirspidsmetode: Der skal åbnes en kanal, for at placere hårsækkene. Denne kanal udføres med små barberblade, dem kalder vi Slit eller med en speciel spids, som vi kalder Safir. Klik for mere information …
 2. DHI-metode: I denne metode åbnes der ikke kanaler, for at placere hårsækkene. De placeres med en speciel pen. Klik for mere information …
 3. Robotmetode: Selvom der produceres mange teknologier til robotmetoden, så er enheden af mærket ARTAS det mest kendte. I ARTAS robotmetoden udføres processen af en operatørlæge, enheden udtagerhår sækkene i henhold til en plan, bestemt af enheden, og placerer dem i det område, der skal transplanteres. Den største ulempe ved denne metode er, at den er meget langsom, hvorfor færre hårsækketransplantation og flere omkostninger.

Bortset fra de teknikker og metoder, vi har beskrevet vedrørende hårtransplantation, er alle andre metoder, oprettet med forskellige navne, inspireret af disse metoder og som en del af markedsføringsmetoder.

Hvad skal jeg overveje at vælge en hårklinik?Hårtransplantation er et seriøst kirurgisk indgreb. Først og fremmest skal man vide, at:

Hårtransplantation er en procedure, der skal udføres under kontrol af hudlæger eller plastikkirurger.

Når du beslutter dig for at få en hårtransplantation, skal du først kontrollere, om det hårtransplantationscenter, du foretrækker, har læge eller ej. For at minimere risikoen ved hårtransplantation, skal det ske under kontrol af en læge og udføres af sygeplejersker med speciale i dette område. Hverken i Tyrkiet eller i noget andet land findes der i den medicinske sektor noget specialistområde som hårtransplantationsspecialist. På mange klinnikker er de personer, der udgiver sig selv som hårtransplantationsspecialister, ikke engang læger. Det er personer, der enten er sygeplejersker eller personer, der ikke har noget med sundhed at gøre. Derfor skal du, når du træffer dit valg, være opmærksom på, hvem lægen er. Selvom hårtransplantation er en procedure udført under lokalbedøvelse, kan du blive udsat for risici, der kan opstå under operationen, og konsekvenser, der kan efterlade permanent skade. Du skal vide, at ingen læge vil gøre noget, der vil skade dit helbred, og vil forsøge at gøre det bedste.


Miljøet, hvor hårtransplantation udføres, er meget vigtig. Det skal være et sterilt miljø med internationale standarder. En klinik, et hospital eller et medicinsk center er de mest egnede steder til hårtransplantation.

Hvordan er processen efter hårtransplantation?

Hårtransplantationsprocessen tager mellem 4-8 timer. Efter proceduren er det område, hvor hårsækkenen er taget fra, dækket af en bandage. Du kan bagefter tage hjem eller til dit hotel. I mellemtiden skal du begynde at tage de lægemidler, du har fået, som beskrevet.

På 1. eller 2. dagen efter operationen fjernes din bandage, og du får forbinding på. Efter forbindingen vil du, i detaljer, blive vist og forklaret, hvordan du vasker håret, det skal du gøre i 10 dage. Hårvaskeprocessen er kort som følger:

Den lotion, du får udleveret, skal påføres det område, hvor hårsækkene er transplanteret, og vente mindst 45-60 minutter. Denne lotion blødgør sårskorperne, der dannes efter hårtransplantation, samtidig med, at deogså giver næring til hårsækkene. Derefter fjernes lotionen med lunkent vand uden at trykke for meget. Når lotionen er gjort rent, vaskes donorområdet og det transplanterede område med shampoo. Det anbefales at massere donorområdet under vask. De første 5-6 dage, som vist i det transplanterede område, og efter 6-7-8-9 og 10 dage, lidt mere hver dag, området vaskes med bevægelser til højre og venstre. Brug af cremen, som du får udleveret, i donorområdet i de første 4-5 dage, gør, at dette område heler hurtigt. Efter 10. vask skal sårskorperne være helt væk. Når skorper ikke fjernes, dør de nye hårsække, fordi de ikke kan få luft. Det er grunden til, at hårvask er lige så vigtig som hårtransplantation.

Mellem 1-3 måneder efter hårtransplantation vil du tabe 40-70% af dine transplanterede hårsække. Dette kaldes choktab. Fra 4. måned efter choktabet begynder dine rigtige hårsække at vokse ud. Mellem 6-12 måneder efter begynder hårsækkene at vokse hurtigt, og hårene bliver tykkere. Selv om det normalvis er i den 12. måned, så vokser håret hos nogle mennesker frem indtil den 18. måned og bliver tykkere. Efter denne periode vil alle hårsækkene været vokset frem.

Dermatolog Dr. Oyku Celen

Dr. Oyku Celen er hudlæge specialiseret i hår- og hudlidelser. Efter i de sidste år at blive specialiseret, udfører Dr. Oyku Celen hårtransplantationer, i sin klinik under hendes tilsyn, ved at følge de nyeste teknologiske fremskridt. Hun tager sig personligt af hver patient for at opnå det bedste resultat. Dr. Oyku Celen, også medlem af ISHRS, har deltaget i forskellige nationale og internationale kongresser, og delt ud af sin erfaring.

Bedste Hårklinikken i Tyrkiet


Den mest luksuriøse klinik i Tyrkiet.

400 m2 i en historisk bygning

Designet i henhold til moderne italiensk arkitektur

Hygiejniske, rummelige operationsstuer i henhold til EU-standarder

Du vil føle dig virkelig speciel, næsten som at være hjemme.

Oversigt over hårtransplantationsoperationen

Anæstesi

Lokal

Indgrebets varighed

4-8 Timer

Bedring for at kunne deltage i sportsaktivitet

4 Uger

Præcist resultat

12-18 måneder

Tilbagevenden til det sociale liv

2 Dage

Tilbagevenden til arbejde

2 Dage

Indlæggelse

Intet behov

Gennemsnitlig smerte efter 3 dage

0-1 **

*Dette er kun til information. Sørg for at konsultere din læge for diagnose og behandling.
**Smertevurderingsskala: fra 0 = smertefri til maksimalt 5 smerter.

Nogle af dem, der har foretrukket, at vi får en ny begyndelse i deres liv ved at få en hårtransplantation i Istanbul.

Hårtransplantation Før og Efter

Vores Certifikater

Pris på en hårtransplantation i Tyrkiet

 • KLASSISK Alle detaljer inkluderet
 • 15.500DKK
 • Max transplantater med FUE-teknik
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (medlem af ISHRS)
 • MesoPRP
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 2 nætter på Luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Dr. Celens medicinske rapport & garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • EKSKLUSIV Alle detaljer inkluderet
 • 22.000DKK
 • Max transplantater med Safir FUE-teknik
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (Medlem af ISHRS)
 • Nålefri anæstesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 4 nætter luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • Dr. Celens medicinske rapport & Garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • Præmie Alle detaljer inkluderet
 • 17.500DKK
 • Max transplantater med Safir FUE-teknik
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (Medlem af ISHRS)
 • Nålefri anæstesi
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 3 nætter luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • Dr. Celens medicinske rapport & Garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • KLASSISK Alle detaljer inkluderet
 • 19.500DKK
 • DHI-Teknik
 • Maksimalt 2500 graft
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (medlem af ISHRS)
 • MesoPRP
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 2 nætter på Luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Dr. Celens medicinske rapport & garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • EKSKLUSIV Alle detaljer inkluderet
 • 27.500DKK
 • DHI-Teknik
 • Maksimalt 2500 graft
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (Medlem af ISHRS)
 • Nålefri anæstesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 4 nætter luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • Dr. Celens medicinske rapport & Garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • Præmie Alle detaljer inkluderet
 • 34.000DKK
 • DHI-Teknik
 • Maksimalt 5000 graft
 • 2 dages drift
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (Medlem af ISHRS)
 • Nålefri anæstesi
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 3 nætter luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • Dr. Celens medicinske rapport & Garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • KLASSISK Alle detaljer inkluderet
 • 15.500DKK
 • Max transplantater med FUE-teknik
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (medlem af ISHRS)
 • MesoPRP
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 2 nætter på Luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Dr. Celens medicinske rapport & garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • EKSKLUSIV Alle detaljer inkluderet
 • 22.000DKK
 • Max transplantater med Safir FUE-teknik
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (Medlem af ISHRS)
 • Nålefri anæstesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 4 nætter luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • Dr. Celens medicinske rapport & Garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • Præmie Alle detaljer inkluderet
 • 19.500DKK
 • DHI-teknik
 • Maximalt 2500 graft
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (Medlem af ISHRS)
 • Nålefri anæstesi
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 2 nætter luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • Dr. Celens medicinske rapport & Garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • REGENERA ACTIVA Alle detaljer inkluderet
 • 11.500DKK
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (medlem af ISHRS)
 • Blandet med Dr. CELEN specialformel
 • Medicin, shampoo, lotion
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • 2 nætter på Luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Dr. Celens medicinske rapport & garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • FUE Alle detaljer inkluderet
 • 22.000DKK
 • Max transplantater med Safir FUE-teknik
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (Medlem af ISHRS)
 • Nålefri anæstesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • Medicin, shampoo, lotion
 • 4 nætter luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • Dr. Celens medicinske rapport & Garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
 • DHI Alle detaljer inkluderet
 • 27.500DKK
 • DHI-teknik
 • Maximalt 2500 graft
 • Konsultation og planlægning med Dr. Celen (Medlem af ISHRS)
 • Nålefri anæstesi
 • Regenera Activa (Pre-Op)
 • 4 nætter luksushotel
 • VIP-transfer (Lufthavn-Hotel-Klinik)
 • Medicin, shampoo, lotion
 • Efterplejepakke i 3 måneder
 • (shampoo&skum)
 • Dr. Celens medicinske rapport & Garanti
 • Personlig assistent & 1 års følgeservice
Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig!

Send din anmodning nu!

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.