MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Spild ikke din tid, opdag en ny dig!

øjenoperation

i Tyrkiet


  • 15+ års erfaren professionel lægeservice
  • JCI akkrediterede hospitaler på højt niveau
  • Alt inklusive pakke til en overkommelig pris
Gratis Konsultation!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Øjenlaseroperation i Tyrkiet

Behandlinger af synsforstyrrelser såsom nærsynethed, hypermetropi og astigmatisme med excimer-laser har været almindeligt kendt i medicin. Der er talrige teknikker inden for øjenlaseroperationer såsom ReLEx Smile Laser, LASIK, iLASIK, FEMTOLASIK, LASEK, EPI-LASIK, PRK osv. Hver enkelt har sine egne fordele og ulemper. Det vigtigste trin er at bestemme den rigtige metode for dig selv, for det vil vores læger guide dig ved at vurdere dine øjne og foretage de nødvendige beregninger.

Vores Læge

Med en erfaring på næsten 25 år udfører Dr. Ali O. laserbehandlinger og operationer for grå stær. Han behandler nærsynethed, hypermetropi, astigmatisme og presbyobi ved at bruge de nyeste teknologier såsom LASIK, iLASIK, NO TOUCH, SMILE og PRK.

Med mange videnskabelige artikler inden for laserkirurgi, udfører Dr. Ali O. vores øjenlidelsesbehandlinger med sit team og højteknologiske udstyr.

Prisen for laser øjenkirurgi i Tyrkiet

Prisen for laser øjenoperationer i Tyrkiet varierer alt efter operationens teknik, lægens erfaring og hospitalets kapacitet. Vi er klar over, at nogle mennesker fra Amerika, Canada, Storbritannien og Europa, der ønsker at få foretaget en øjenlaseroperation i Tyrkiet, ignorerer vigtige kriterier såsom lægens erfaring og ekspertise og hospitalsudstyr for at opnå en prisfordel. Naturligvis betyder "dyr operation" ikke altid "operation af høj kvalitet", men den vigtigste pointe, du skal være opmærksom på, er, at du ikke kun skal lave din forskning "prisorienteret".

Priser for laseroperationer i Tyrkiet er mindst 60 % mere overkommelige end Storbritannien, USA, Canada og de fleste europæiske lande (såsom Italien, Spanien, Irland, Holland, Danmark, Belgien, Tyskland, Sverige, Finland). På trods af dette, selvom der er en læge med samme erfaring og et hospital med samme kvalitetsniveau, de teknikker, der anvendes i operationen, kvaliteten af de anvendte materialer, den medicin, der skal bruges under eller efter operationen, selv udstyret som f.eks. som bind påvirker puder pakkeprisen.

På listen nedenfor kan du se de mest populære laseroperationer (såsom relex smile, femto lasik, multifokale - trifokale linser) operationer og gennemsnitlige prisklasser i Tyrkiet.

Mest populære laser øjenkirurgi pris i Tyrkiet

Femto LASIK Cost in Turkey

Femto LASIK

400-800 / per øje

Multifocal - Trifocal Lenses Cost in Turkey

Multifocal/Trifocal

1.250-2.750

Relex smile Cost in Turkey

ReLex Smile

1.950 - 5500

Vores Certifikater

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Øjenkirurgi prissammenligning mellem Tyrkiet og USA, Danmark og Europa

Alle prisen på de øjenlaseroperationer, du ser i tabellen nedenfor, er gennemsnitsomkostninger, og som vi nævnte ovenfor, er der mange faktorer, der påvirker prisen. For eksempel type linser, laserapparat og der er prisforskel mellem dem. Disse kirurgiske typer og linser er ikke op til patientens egen præference, og den teknik, lægen skønner passende, anvendes. Derfor, som TravelMEDI, giver vi gratis konsultation til vores patienter, der søger til os, bestemmer den mest passende behandling og teknik og tilbyder den mest overkommelige sundhedsydelse.

TreatmentPris i TyrkietPris i USA Amerika (€)Pris i Danmark (€)Pris i Europa (€)
ReLEx Smile€1250 - €2750€3200 - €6500€3900 - €8800€3000 - €7000
Femto LASIK€400 - €800 per øje€1000 - €4000 per øje€1200 - €4800 per øje€1150 - €3200 per øje
Multifokale trifokale linser€1250 - €2750€3200 - €6500€3900 - €8800€3000 - €5500
Kataraktkirurgi€1250 - €2750€3200 - €6500€3900 - €8800€3000 - €5500
iLASIK€400 - €800 per øje€1000 - €4000 per øje€1200 - €4800 per øje€1100 - €3200 per øje
LASIK/LASEK/PRK€400 - €800 per øje€1000 - €4000 per øje€1200 - €4800 per øje€1100 - €3200 per øje
Pris på laser øjenkirurgi sammenligningstabel mellem Tyrkiet og USA, Danmark, Europa
Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Spørg Nu!

En af vores patientkoordinatorer vil oprigtigt besvare alle de spørgsmål, du ønsker at stille om øjenoperation. Øjenoperation detaljer, omkostninger, anmeldelser fra andre patienter, der udførte Øjenlaseroperation i Tyrkiet operation før og resultater. Tøv ikke med at spørge alt, hvad du vil vide om Øjenlaseroperation i Tyrkiet

Øjenlaseroperation i Tyrkiet Video Anmeldelser

De fleste klinikker hævder sig selv som den bedste klinik i Istanbul, og de sætter på deres hjemmesider nogle anmeldelser fra ikke-pålidelige websteder, som er trustpilot eller reddit, men disse anmeldelser er placeret af bots, som ikke er menneskelige. Vi leverer ægte videoudtalelser taget fra vores patienter, der udførte Øjenlaseroperation i Tyrkiet

Nogle af grundene til, at patienter er tilfredse, som havde Øjenlaseroperation i Tyrkiet:

JCI akkrediteret hospital udstyret med højteknologi Hygiejniske, rummelige operationsstuer i henhold til EU-standarder Indkvartering på luksuriøst hotel i centrum af Istanbul VIP-tjenester (overførsel, overnatning, assistance) med geniale kontaktannoncer Du vil føle dig helt speciel, næsten som at være hjemme
12.000 Glade Patienter
30 Forskellige lande
25 Sundhedspersonale
Vidnesbyrd fra verificerede patienter

Øjenlaseroperation i Tyrkiet Anmeldelser

Anmeldelser af vores patienter, der foretrækker TravelMEDI til Øjenlaseroperation i Tyrkiet operation rundt verden og deres Øjenlaseroperation i Tyrkiet oplevelse.

Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig! Anmod nu!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.