MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Spild ikke din tid, opdag en ny dig!

Tandpleje

i Tyrkiet


  • 15+ års erfaren professionel lægeservice
  • JCI akkrediterede hospitaler på højt niveau
  • Alt inklusive pakke til en overkommelig pris
Gratis Konsultation!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tandpleje i Tyrkiet

Tandbehandling er blandt de mest udførte behandlinger i Tyrkiet, og den mest ideelle tandklinik og tandlæger er placeret i Istanbul for folk, der ønsker at have et naturligt tandudseende både hvad angår æstetik og sundhed. Tandbehandling omfatter ikke kun tænderne, men også strukturen af munden og kæben. Som TravelMEDI bestemmer vi den mest egnede behandlingsmetode til din mund og kæbe med vores kvalificerede og højt udstyrede tandlægeteam og udfører dine naturlige aktiviteter såsom at smile, tale, spise uden at forårsage forstyrrelser.

Ved at behandle dine tænder kan du få en sund mundstruktur, men du kan også få et meget stilfuldt udseende med æstetiske procedurer. For eksempel kan dit smil være ligesom Hollywood-stjerner med zirconia- eller porcelænsfiner.

Som TravelMEDI undersøger vi først tomografien for at bestemme den mest nøjagtige behandling fra vores patienter, som vil komme fra forskellige lande til tandbehandling, og som et resultat heraf tilbyder vi de mest ideelle behandlingsmetoder. Vi tilbyder mange behandlingsmetoder såsom rodbehandling, implantatmærker af høj kvalitet, finertyper, tandblegning og -rensning samt kompositfyldning som pakkeservice.

Pris på Tandpleje i Tyrkiet

Prisen på tandbehandlinger i Tyrkiet varierer alt efter operationsteknikken, lægens erfaring og hospitalets kapacitet. Vi er klar over, at nogle mennesker fra Amerika, Canada, Storbritannien og Europa, der ønsker at få foretaget en tandoperation i Tyrkiet, ignorerer vigtige kriterier såsom lægens erfaring og ekspertise og hospitalsudstyr for at opnå en prisfordel. Naturligvis betyder "dyr operation" ikke altid "operation af høj kvalitet", men den vigtigste pointe, du skal være opmærksom på, er, at du ikke kun skal lave din forskning "prisorienteret".

Priserne for tandlægekirurgi i Tyrkiet er mindst 60 % mere overkommelige end Storbritannien, USA, Canada og de fleste europæiske lande (såsom Italien, Spanien, Irland, Holland, Danmark, Belgien, Tyskland, Sverige, Finland). På trods af dette, selvom der er en læge med samme erfaring og et hospital med samme kvalitetsniveau, de teknikker, der anvendes i operationen, kvaliteten af de anvendte materialer, den medicin, der skal bruges under eller efter operationen, selv udstyret som f.eks. som bind påvirker puder pakkeprisen.

På listen nedenfor kan du se de mest populære tandoperationer (såsom alt-på-fire, implantat, krone, finer) operationer og gennemsnitlige prisklasser i Tyrkiet.

Mest populære tandbehandlingspris i Tyrkiet

Pris for tandimplantater i Tyrkiet

Pris for tandimplantater i Tyrkiet

400 / implantat

Tandkrone pris i Tyrkiet

Tandkrone pris i Tyrkiet

400 / krone

All on 4 implantater pris i Tyrkiet

All on 4 implantater pris i Tyrkiet

1.750 - 2.700

Laminatfiner pris i Tyrkiet

Laminatfiner pris i Tyrkiet

300 / per veneer

Tandblegning pris i Tyrkiet

Tandblegning pris i Tyrkiet

200

Vores Certifikater

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Tandbehandlinger koster sammenligning mellem Tyrkiet og USA, Storbritannien og Danmark

Alle priser på de tandbehandlingsoperationer, du ser i nedenstående tabel, er gennemsnitsomkostninger, og som vi nævnte ovenfor, er der mange faktorer, der påvirker prisen. Eksempelvis antal implantater, implantatmærker, tandbehandlingsmetode, kronetype og der er prisforskel på dem. Operationsmetode og implantater er ikke op til patientens egen præference, og den teknik, som lægen skønner passende, anvendes. Derfor, som TravelMEDI, giver vi gratis konsultation til vores patienter, der søger til os, bestemmer den mest passende behandling og teknik og tilbyder den mest overkommelige sundhedsydelse.

BehandlingGennemsnitspris i TyrkietGennemsnitspris i USA Amerika (€)Gennemsnitspris i UK (€)Gennemsnitspris i Danmark (€)
Tandimplantater€400 hvert implantat€1200 hvert implantat€1500 hvert implantat€950 hvert implantat
Tandkrone€400 hver krone€1200 hver krone€1500 hver krone€950 hver krone
All on 4 Implantater€1750 - €2700€4750 - €8000€6500 - €9000€5000 - €8000
Tandfiner€300 hver finer€900 hver finer€1100 hver finer€1000 hver finer
Tandblegning / blegning€200€600€900€900
Omkostninger til tandbehandlinger sammenligningstabel mellem Tyrkiet og USA, Storbritannien, Danmark
Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Spørg Nu!

En af vores patientkoordinatorer vil oprigtigt besvare alle de spørgsmål, du ønsker at stille om Tandpleje i Tyrkiet. Tandpleje i Tyrkiet detaljer, omkostninger, anmeldelser fra andre patienter, der udførte Tandpleje i Tyrkiet operation i Tyrkiet før og resultater. Tøv ikke med at spørge alt, hvad du ønsker at vide om operationen Tandpleje i Tyrkiet.

Tandpleje i Tyrkiet Før-Efter

Nogle af dem, der har foretrukket at TravelMEDI får en ny begyndelse på deres liv ved at have en Tandpleje i Tyrkiet-procedure i Istanbul, Tyrkiet.

12.000 Glade Patienter
30 Forskellige lande
25 Sundhedspersonale
Vidnesbyrd fra verificerede patienter

Tandpleje i Tyrkiet Anmeldelser

Anmeldelser af vores patienter, der foretrækker TravelMEDI til Tandpleje i Tyrkiet operation rundt verden og deres Tandpleje i Tyrkiet oplevelse.

Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig! Anmod nu!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.