MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Priser på Plastikkirurgi I Tyrkiet

Antallet af patienter, der kommer til Tyrkiet, stiger hver dag. Selvom Tyrkiet er kendt for at være verdens førende inden for hårtransplantation, er det en af verdens mest foretrukne 2-3 med hensyn til næseoperationer. Især grunden til præference for dem, der kommer til Istanbul for at få et næsearbejde, er Tyrkiets ekspertlæger og overkommelige priser. I Tyrkiet udføres næsten 40.000 næseoperationer på et år, og det er 60 % mere økonomisk sammenlignet med priserne i Danmark (København, Aarhus, Odense, Aalborg).

Alle omkostninger ved den plastikkirurgi, du ser i tabellen nedenfor, er gennemsnitlige omkostninger, og som vi nævnte ovenfor, er der mange faktorer, der påvirker prisen. For eksempel udføres næseoperation med åben næseplastik teknik, lukket næseplastik teknik og ultralyd (piezo) teknik og der er prisforskel mellem dem. Et andet eksempel er brystforstørrelseskirurgi, hvor der er forskel mellem prisen på brystforstørrelse med implantat og prisen på brystforstørrelse med fedtindsprøjtning. Disse operationsteknikker er ikke op til patientens egen præference, og den teknik, lægen skønner passende, anvendes. Derfor, som TravelMEDI, giver vi gratis konsultation til vores patienter, der søger til os, bestemmer den mest passende behandling og teknik og tilbyder den mest overkommelige sundhedsydelse.

Mest populære plastikkirurgi pris i Tyrkiet

Næseplastik pris i Tyrkiet

Næseoperation

(startende fra) 1.800

Brystforstørrelse pris i Tyrkiet

Brystforstørrelse

(startende fra) 2.800

Fedtsugning pris i Tyrkiet

Fedtsugning

(startende fra) 1.000

Hårtransplantation pris i Tyrkiet

Hårtransplantation

(startende fra) 1.250

Gynækomasti pris i Tyrkiet

Gynækomasti

(startende fra) 1.950

Maveplastik pris i Tyrkiet

Maveplastik

(startende fra) 2.250

BBL pris i Tyrkiet

BBL

(startende fra) 2.750

Øjenlågsoperation (blefaroplastik)< pris i Tyrkiet

Øjenlågsoperation (blefaroplastik)

(startende fra) 1.800

Ansigtsløftning pris i Tyrkiet

Ansigtsløftning

(startende fra) 2.200

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Spørg Nu!

En af vores patientkoordinatorer vil oprigtigt besvare alle de spørgsmål, du ønsker at stille om plastikkirurgi. Plastikkirurgi detaljer, omkostninger, anmeldelser fra andre patienter, der udførte plastikkirurgi i Tyrkiet før og resultater. Tøv ikke med at spørge alt, hvad du ønsker at vide om operationen Priser på Plastikkirurgi I Tyrkiet.

Brystkirurgi i TyrkietPris (€)
Brystforstørrelse€2150 - €4200
Silikone implantater til bryster€2800 - €5200
Brystløftning€2150 - €3500
Brystreduktion€2450 - €4500
Gynækomasti€1950 - €2900
Pris på brystkirurgi liste i Tyrkiet
Ansigtskirurgi i TyrkietPris (€)
Rhinoplastik (næseoperation)€2190 - €6500
Ansigtsløftning€2200 - €5400
Øjenlågskirurgi (blefaroplastik)€1800 - €6500
Brow Lift€1200 - €4000
Nakkeløft€2250 - €4500
Bikektomi (fjernelse af bukkaal fedt)€1000 - €2000
Otoplastik (fremtrædende øreoperation)€1500 - €1850
Cost Pris på ansigtskirurgi liste i Tyrkiet
Kropskirurgi i TyrkietPris (€)
Fedtsugning (vaser/laser)€1000 - €5000
Abdominoplastik (maveplastik)€2250 - €4000
Brasiliansk numseløft (BBL)€2750 - €6000
Lårløft€2250 - €3500
Armløft€2250 - €3500
Labiaplastik€1750 - €2200
Mommy Makeover€2500 - €8000
Pris på kropskirurgi liste i Tyrkiet

Som det kan ses pristabeller æstetisk plastikkirurgi koster startende fra €1000 og det er 60 % mere økonomisk sammenlignet med priserne i USA, Storbritannien, Europa og Danmark. Prisen på plastikkirurgi i Tyrkiet er lavere end i Storbritannien, USA og Europa, men de lave driftsomkostninger betyder ikke, at kvaliteten af lægebehandlingen er af lav kvalitet. Af denne grund Priser på Plastikkirurgi I Tyrkiet en af de mest populære operationer og næsten 40.000 operationer udføres på et år.

De vigtigste grunde til, at patienter vælger TravelMEDI til at få foretaget plastikkirurgi:

  • Pakkepris med alt inklusive: Det vigtigste kriterium, som folk, der ønsker at få foretaget en æstetisk operation, leder efter og ønsker prismæssigt, er klarhed. Tyrkiet har en prisfordel sammenlignet med Europa, Amerika eller Storbritannien med sin kvalitetsbehandling, indkvartering, overførselstjenester og alt inklusive pris. Som TravelMEDI vil vi gerne minde dig om, at indenfor plastikkirurgien, operationsomkostninger (såsom kirurghonorar, medicingebyr, udstyrsgebyr, hospitalsgebyr, testgebyr), overnatningsgebyr, transfergebyrer mellem hospitalet og hotellet eller lufthavnen og hotellet er inkluderet i operationsprisen.
  • Højniveau sundhedssystem: Tyrkiet var et af de sjældne lande, der ikke oplevede en krise i sundhedssystemet selv under pandemiperioden, fordi det har store og systematiske sundhedsinstitutioner (hospitaler, antal erfarne læger, private klinikker, veludstyrede sygeplejersker og assistenter). ). Som TravelMEDI tilbyder vi vores patienter den maksimale sundhedsservice til de mest overkommelige priser i samarbejde med erfarne speciallæger og veludstyrede hospitaler.
Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig! Anmod nu!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.