PLASTIKKIRURGI I TYRKIET

Spild ikke din tid,
Opdage en ny dig….

Plastikkirurgi i Tyrkiet

Plastikkirurgi i Tyrkiet

Som TravelMEDI udfører vi plastikkirurgier på fuldgyldige hospitaler med de bedste kirurger i Tyrkiet. For dem, der ikke er tilfredse med størrelsen eller formen på deres bryster og gerne vil have et æstetisk bedre udseende, tilbyder vi brystoperationer som brystforstørrelse, brystløft, brystreduktion og gynækomasti (mandlig brystudvikling).

Også for dem, der har vejrtrækningsbesvær på grund af en ulykke eller ønsker en bedre formet næse, udfører vi næseplastikkirurgi (også kendt som næseoperation). Udover disse operationer udfører vi også ansigtsløftning og øjenlågskirurgi (også kendt som Blefaroplastik) for dem, der gerne vil have et yngre udseende uden alle rynker og hængende. Ikke kun ansigtet og brysterne, vi tilbyder også maveplastik (Abdominalplastik) og vaser fedtsugning for at slippe af med overskydende kropsfedt og Brazilian Butt Lift (baldeforstørrelse ) for at få mere sexede og rundere balder.

Et af de karakteristiske træk ved TravelMEDI er, at vi er i stand til at udføre kombinerede plastikkirurgier takket være vores erfarne team bestående af de bedste kirurger i Tyrkiet. På denne måde kan patienter få mere end et problem løst, og vigtigere, det giver en stor prisfordel. For eksempel er det muligt at udføre næseoperation og brystforstørrelse sammen eller også hårtransplantation.

Tyrkiet er blevet et af de mest foretrukne lande takket være meget erfarne kirurger og veludstyrede hospitaler. Hvert år kommer hundredtusinder internationale patienter til Tyrkiet for at gennemgå plastikkirurgier. Desuden er det en god idé at have din drømmekrop med en plastikkirurgi og også have chancen for at besøge smukke turiststeder i Tyrkiet som Capadoccia, Bodrum, Antalya.

Priser på Plastikkirurgi I Tyrkiet

Næseoperation

21.500 DKK

Brystforstørrelse

23.500 DKK

Fedtsugning Vaser

18.500 DKK

Hårtransplantation

15.500 DKK

Gynækomasti (mandlig brystudvikling)

18.750 Euro

Maveplastik (Abdominalplastik)

25.000 DKK

Brazillian Buttlift (baldeforstørrelse)

24.000 DKK

Øjenlågsoperation

14.000 DKK

Ansigtsløft

27.500 DKK

Vores Certifikater

Kombinerede Operationer

If you would like to discover a new you, you should definitely check out our combined surgeries. Combining different surgeries allows you to have more than one result at once and provides you with a great price advantage. It will be a gift to yourself that will change your life.

Kombinerede priser på mest populære operationer

Fordele ved at kombinere operationer

Lavere omkostninger

Én helingsperiode

Mindre anæstesi

Nyd det fantastiske resultat

Vil du kombinere forskellige operationer? Intet problem, bare kontakt os nu!

Nogle af dem, der har foretrukket, at vi har en ny begyndelse i deres liv ved at have en plastikkirurgi i Istanbul.

Oplev selv

Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig!

Send din anmodning nu!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.