NÆSEOPERATION I TYRKIET

Spild ikke din tid,
Opdage en ny dig….

Næseoperation i Tyrkiet

Næseoperation i Tyrkiet

Næseoperation, også kendt som næseæstetik operation, er en af de mest foretrukne æstetiske operationer. Med udviklingen inden for medicin og nye metoder er næsekirurgi en af de operatione, der er blevet mere simpel og med meget bedre resultater.

Næseoperation udføres af mange læger i Danmark. Næseoperation udføres af mange læger i Danmark i store byer som København, Århus, Odense og Aalborg. Grundet store omkostninger er næseplastik i Danmark, især i byer som København, Århus, Odense og Aalborg, er prisen meget høj. Derfor tager mange mennesker til forskellige lande for at få udført næseplastikoperationer med passende budgetter. Da Tyrkiet ligger omkring 3 timer væk til Danmark, tager mange danskere til Tyrkiet for at få foretaget en næseplastik.

Næseoperation i Tyrkiet İstanbul

Hvordan udføres en næse-æstetik operation?

Ved sammen at vurdere problemerne i indre struktur af næsen og næseæstetikken i den ydre del, udføres dette ved samme operation. Da strukturerne i næsen hænger sammen, afspejler deformiteten i en af dem sig i de andre. Hvis næseoperation udføres ved kun at tage en struktur i betragtning, kan det få den anden deformitet til at træde frem, eller måske endda forværre den. Af denne grund skal indre og ydre del af næsen vurderes, og kirurgisk behandling, som en enhed, skal udføres i samme seance.

For eksempel en krumning på det ydre af næsen, af krumningen i brusket, kaldet septum, i det indre af næsen. Denne krumning medfører ofte, at turbinaterne i næseborene vokser. Hos en sådan patient skal “septorhinoplasty og concha kirurgi” udføres i samme seance. Under alle omstændigheder er det ikke muligt at korrigere den ydre krumning uden at korrigere septum i næsen. Genopretning af skillevæggen i næsen giver patienten lettere vejrtrækning efter operationen.

Næseæstetik er en type operation, der for det meste udføres under generel anæstesi. I enkle rhinoplastikoperationer, der kun kræver mindre detaljer, kan lokalbedøvelse, efter lægens præference, også anvendes. Mens operationer i gennemsnit tager 2-2,5 timer, så tager en næseoperationer, sammen med præoperative forberedelser, postoperative anvendelser og observationsperioder, normalt 1 dag. Din komfort og din læges råd er vigtig for dit første natophold på hospitalet. Der er 2 forskellige næseæstetiske teknikker, der ofte foretrækkes.

  • Åben næseoperation: Ved at lave et snit i huden i strukturen kaldet “columella”, der deler næseborene i to, kan man nå ind til indre væv, og en septoplastik- eller rhinoplastikoperation udføres.
  • Lukket næseoperation: Ved at gå ind igennem et af næseborene, foretages nogle snit for at nå det område med problemer, og næseoperationer udføres. Da der ikke vil være noget snitar på den ydre del af næsen, er der ingen risiko for æstetisk ar.

Hos TravelMEDI udfører vi normalt vores operationer med lukket næseplastikteknik. Afhængigt af patientens tilstand og problemer i næsen anvender vi imidlertid åbne næseoperationer. Den teknik, der skal vælges ved næseplastik, afhænger af patientens deformitet, patientens præference og kirurgens erfaring.

Hvor lang tid varer helingsperioden ved næseæstetikoperation?

Selvom restitutionsperioden hos patienter, der har gennemgået næseæstetik, varierer afhængigt af operationens størrelse, kan patienter normalt begynde at komme op indenfor 4-6 timer, og hvis der ikke er kvalme og opkast efter 6 timer, kan patienten begynde at spise. Nogle patienter udskrives samme dag, og nogle gange udskrives patienten næste dag efter at have været under observation i 1 nat. Når operationen er overstået, placeres der normalvis tamponer i næsen. Disse tamponer fjernes efter 1-2 dage, og skinnen på næsens bagside fjernes ca. 1 uge efter operationen. Hvis der ikke opstår komplikationer efter operationen, kan patienterne normalt vende tilbage til deres arbejdsliv inden for 1 uge. Det er normalt, at der opstår hævelse og blå mærker efter operationen, og efter 1 uge – 10 dage  falder det til et niveau, der kan dækkes med make-up. 75-80% af hævelsen, der opstår efter operationen, forsvinder efter 1 måned. Den ønskede form og fuldstændig heling, opnås et år efter operationen. I denne periode er det normalt at se problemer med hævelse i næseområdet, det opstår om morgenen og forsvinder i de efterfølgende timer.

Hvad skal man være opmærksom på efter rhinoplastik?

Silikonetamponen, der anvendes efter næseplastik, skal du sørge for at holde godt ren i den første uge, og holde den åben. På denne måde kan du lettere trække vejret. Omslag med is i mindst 2-3 dage beskytter dig mod hævelse og blå mærker, der kan forekomme i næsen. Det er nødvendigt at tage en pause i op til 1 måned fra sportsgrene, der kræver kropskontakt, vægtløftning, tennis og andre tunge sportsgrene, og du skal holde pause med at bære tunge genstande. Fra anden uge kan du udføre motion, svømning og individuelle sportsgrene. Du kan begynde at gå ture efter 2-3 dage.

Hvis det er muligt, skal du ikke bruge briller i 6 måneder, hvis det er nødvendigt, så brug dem ikke i mindst 2-3 måneder, og derefter brug da kun meget lette briller. Brug af linser bør foretrækkes. For at forhindre hævelse, skal du holde pause i en 1-måned fra sauna, tyrkisk bad, solarium, solbad og dampbad, havet og svømmebassin. Du kan tage et brusebad, når skinnen er blevet fjernet.

Næseoperation Oversigt

Anæstesi

Generel

Indgrebets Varighed

2-3 Timer

Bedring for at kunne deltage i sportsaktivitet

4 Uger

Præcist Resultat

6-12 Måneder

Tilbagevenden til det sociale liv

3 Dage

Tilbagevenden til arbejde

1 Uge

Indlæggelse

1 Nat

Gennemsnitlig smerte efter 3 dage

0-1 **

*Dette er kun til information. Sørg for at konsultere din læge for diagnose og behandling.
**Smertevurderingsskala: fra 0 = smertefri til maksimalt 5 smerter.

Medicinsk Koordinator

Vores medstifter dermatolog Dr. Oyku Celen er vores medicinske koordinator og organiserer behandlingerne, der specifikt vurderer patientens tilstand og tilfælde.

Hospital

TravelMEDI udfører alle operationer på hospitaler, der er godkendt af JCI og har internationale kvalifikationer med faciliteter af høj standard til teknologisk udvikling

Hotel

Vores hotel AC Macka by Marriott er et 4 * hotel, det ligger i centrum af byen – i gåafstand til Taksim, Nişantaşı og Beşiktaş-distrikterne.

Nogle af dem, der har foretrukket en ny begyndelse i deres liv ved at have en næseoperation i Istanbul.

Næseoperation Før Efter

Se videoen for at se gennemgangen fra vores patient efter næseoperation, udført i Istanbul af den bedste næsekirurg i Tyrkiet, der forlader vores land meget tilfreds med oplevelsen.

Anmeldelser Vedrørende Næseoperation i Tyrkiet.

Vores Certifikater

Næseoperation Pris Tyrkiet

Alle detaljer inkluderet
21.500 DKK

1 nat indlæggelse

7 nætter 4 * Hotel SNG BB

Lufthavn – Hotel – Hospital VIP-transfer

Medicin efter operation, bandager

Personlig assistance på engelsk

Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig!

Send din anmodning nu!

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.