MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Spild ikke din tid, opdag en ny dig!

Næseoperation

i Tyrkiet


  • 15+ års erfaren professionel lægeservice
  • JCI akkrediterede hospitaler på højt niveau
  • Alt inklusive pakke til en overkommelig pris
Gratis Konsultation!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Næseoperation i Tyrkiet

Næseoperation (Rhinoplastik), også kendt som næseæstetik operation, er en af de mest foretrukne æstetiske operationer. Med udviklingen inden for medicin og nye metoder er næsekirurgi en af de operatione, der er blevet mere simpel og med meget bedre resultater.

Næseoperation udføres af mange læger i Danmark. Næseoperation udføres af mange læger i Danmark i store byer som København, Århus, Odense og Aalborg. Grundet store omkostninger er næseplastik i Danmark, især i byer som København, Århus, Odense og Aalborg, er prisen meget høj. Derfor tager mange mennesker til forskellige lande for at få udført næseplastikoperationer med passende budgetter. Da Tyrkiet ligger omkring 3 timer væk til Danmark, tager mange danskere til Tyrkiet for at få foretaget en næseplastik.

Hele rejsen er let. Kun en uges fri kan give dig din drømmenæse. Vi er her for at få dig til at føle dig hjemme og ledsage dig under din rejse.

Detaljer om næseoperation, operationsproces, oftest spørgsmål om næsekirurgi. Næseoperation prissammenligningstabel mellem Tyrkiet og Danmark, Europa og Storbritannien

Vi udfører for det meste vores operationer med lukket næseoperationsteknik. Men afhængigt af patientens tilstand og problemer i næsen udfører vi også åben næseoperation.

Næseoperation i Tyrkiet Detaljer


Anæstesi

Generel

Indgrebets Varighed

2-3 Timer

Indlæggelse

1 Nat

Præcist Resultat

6-12 Måneder

Tilbagevenden til det sociale liv

3 Dage

Tilbagevenden til arbejde

1 Uge

Sports aktivitet genopretning

4 Uger

Gennemsnitlig smerte efter 3 dage

0-1 *

*Smertevurderingsskala: fra 0 = fravær til 5 maksimal smerte

Hvordan udføres en næse-æstetik operation?

Ved sammen at vurdere problemerne i indre struktur af næsen og næseæstetikken i den ydre del, udføres dette ved samme operation. Da strukturerne i næsen hænger sammen, afspejler deformiteten i en af dem sig i de andre. Hvis næseoperation udføres ved kun at tage en struktur i betragtning, kan det få den anden deformitet til at træde frem, eller måske endda forværre den. Af denne grund skal indre og ydre del af næsen vurderes, og kirurgisk behandling, som en enhed, skal udføres i samme seance.

For eksempel en krumning på det ydre af næsen, af krumningen i brusket, kaldet septum, i det indre af næsen. Denne krumning medfører ofte, at turbinaterne i næseborene vokser. Hos en sådan patient skal “septorhinoplasty og concha kirurgi” udføres i samme seance. Under alle omstændigheder er det ikke muligt at korrigere den ydre krumning uden at korrigere septum i næsen. Genopretning af skillevæggen i næsen giver patienten lettere vejrtrækning efter operationen.

Næseæstetik er en type operation, der for det meste udføres under generel anæstesi. I enkle rhinoplastikoperationer, der kun kræver mindre detaljer, kan lokalbedøvelse, efter lægens præference, også anvendes. Mens operationer i gennemsnit tager 2-2,5 timer, så tager en næseoperationer, sammen med præoperative forberedelser, postoperative anvendelser og observationsperioder, normalt 1 dag. Din komfort og din læges råd er vigtig for dit første natophold på hospitalet. Der er 2 forskellige næseæstetiske teknikker, der ofte foretrækkes.

  • Åben næseoperation: Ved at lave et snit i huden i strukturen kaldet “columella”, der deler næseborene i to, kan man nå ind til indre væv, og en septoplastik- eller rhinoplastikoperation udføres.
  • Lukket næseoperation: Ved at gå ind igennem et af næseborene, foretages nogle snit for at nå det område med problemer, og næseoperationer udføres. Da der ikke vil være noget snitar på den ydre del af næsen, er der ingen risiko for æstetisk ar.

Hos TravelMEDI udfører vi normalt vores operationer med lukket næseplastikteknik. Afhængigt af patientens tilstand og problemer i næsen anvender vi imidlertid åbne næseoperationer. Den teknik, der skal vælges ved næseplastik, afhænger af patientens deformitet, patientens præference og kirurgens erfaring.

Hvad skal man være opmærksom på efter rhinoplastik?

Silikonetamponen, der anvendes efter næseplastik, skal du sørge for at holde godt ren i den første uge, og holde den åben. På denne måde kan du lettere trække vejret. Omslag med is i mindst 2-3 dage beskytter dig mod hævelse og blå mærker, der kan forekomme i næsen. Det er nødvendigt at tage en pause i op til 1 måned fra sportsgrene, der kræver kropskontakt, vægtløftning, tennis og andre tunge sportsgrene, og du skal holde pause med at bære tunge genstande. Fra anden uge kan du udføre motion, svømning og individuelle sportsgrene. Du kan begynde at gå ture efter 2-3 dage.

Hvis det er muligt, skal du ikke bruge briller i 6 måneder, hvis det er nødvendigt, så brug dem ikke i mindst 2-3 måneder, og derefter brug da kun meget lette briller. Brug af linser bør foretrækkes. For at forhindre hævelse, skal du holde pause i en 1-måned fra sauna, tyrkisk bad, solarium, solbad og dampbad, havet og svømmebassin. Du kan tage et brusebad, når skinnen er blevet fjernet.

Medicinsk Koordinator

Vores medstifter dermatolog Dr Oyku Celen er vores medicinske koordinator og organiserer behandlingerne, der specifikt evaluerer patientens tilstand og tilfælde.

Our Hospital

Hospital

TravelMEDI udfører alle operationer på hospitaler, der er akkrediteret af JCI og har internationale kvalifikationer med høje faciliteter for teknologisk udvikling.

AC Macka

Hotel

Vi indkvarterer dig på luksuriøse hoteller af høj kvalitet i Istanbuls centrale områder, der er tæt på vores medicinske faciliteter og også på alle turistattraktioner.

Vores Certifikater

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey

Næseoperation i Tyrkiet Før-Efter

Nogle af dem, der har foretrukket at TravelMEDI får en ny begyndelse på deres liv ved at have en Næseoperation i Tyrkiet-procedure i Istanbul, Tyrkiet.

Berat is one of our patient coordinator

Patientkoordinator

Berat

Spørg Nu!

En af vores patientkoordinatorer vil oprigtigt besvare alle de spørgsmål, du ønsker at stille om næseoperation (rhinoplastik). Næseoperation (Rhinoplastik) detaljer, omkostninger, anmeldelser fra andre patienter, der udførte næseoperation operation før og resultater. Tøv ikke med at spørge alt, hvad du vil vide om næseæstetik operation.

Næseoperation i Tyrkiet Video Anmeldelser

De fleste klinikker hævder sig selv som den bedste klinik i Istanbul, og de sætter på deres hjemmesider nogle anmeldelser fra ikke-pålidelige websteder, som er trustpilot eller reddit, men disse anmeldelser er placeret af bots, som ikke er menneskelige. Vi leverer ægte videoudtalelser taget fra vores patienter, der udførte Næseoperation i Tyrkiet

Nogle af grundene til, at patienter er tilfredse, som havde Næseoperation i Tyrkiet:

JCI akkrediteret hospital udstyret med højteknologi Hygiejniske, rummelige operationsstuer i henhold til EU-standarder Indkvartering på luksuriøst hotel i centrum af Istanbul VIP-tjenester (overførsel, overnatning, assistance) med geniale kontaktannoncer Du vil føle dig helt speciel, næsten som at være hjemme

Anna M. Videoanmeldelse

Anna M. er blevet valgt som TravelMEDI til næseoperation i 2020, og du kan lære vores lægeservice ved at se hendes mening.

Silvia Videoanmeldelse

Silvia er blevet valgt til TravelMEDI til næseoperation i Tyrkiet, og du kan se hendes mening efter operationen.

Amal H. Videoanmeldelse

Amal er blevet udført næseoperation i Tukey, og du kan lære hendes meninger om TravelMEDI medicinske tjenester.

12.000 Glade Patienter
30 Forskellige lande
25 Sundhedspersonale
Vidnesbyrd fra verificerede patienter

Næseoperation i Tyrkiet Anmeldelser

Anmeldelser af vores patienter, der foretrækker TravelMEDI til Næseoperation i Tyrkiet operation rundt verden og deres Næseoperation i Tyrkiet oplevelse.

Næseoperation Pris Tyrkiet

Næseoperationsprisen afhænger af forskellige faktorer. Såsom næseoperationsteknikken (åben eller lukket næseoperation), oplevelsen af den læge, der skal udføre næseoperationen, og hospitalsudstyret. I tabellen nedenfor kan du se sammenligningen af prisen på næseoperation mellem Tyrkiet og andre lande (USA, Canada, Storbritannien, Danmark, Spanien, Polen, Mexico).

LandPris på Næseoperation i Tyrkiet
Tyrkiet€2190 - €6500
Amerikas Forenede Stater€4600 - €15000
Det Forenede Kongerige€4900 - €12000
Tjekkiet€2800 - €8000
Polen€3300 - €7500
Mexico€3750 - €6600
Danmark€5200 - €9600
Næseoperation prissammenligning mellem Tyrkiet og USA, Storbritannien, Europa og Danmark.

Som det kan ses prissammenligningstabel Næseoperation i Tyrkiet driftsomkostninger i Tyrkiet startende fra €2190 og det er 60 % mere økonomisk sammenlignet med priserne i USA, Storbritannien, Europa og Danmark. Prisen på plastikkirurgi i Tyrkiet er lavere end i Storbritannien, USA og Europa, men de lave driftsomkostninger betyder ikke, at kvaliteten af lægebehandlingen er af lav kvalitet. Af denne grund næseoperation en af de mest populære operationer i Tyrkiet og næsten 40.000 næseoperation operationer udføres på et år.

Hovedårsagerne til, at patienter vælger Tyrkiet til at blive opereret Næseoperation i Tyrkiet:

  • Pakkepris med alt inklusive: De vigtigste kriterier, som folk, der ønsker at have en næseoperation, leder efter og ønsker med hensyn til pris, er klarhed. Tyrkiet har en prisfordel i forhold til Danmark, Europa, Amerika eller Storbritannien med sin kvalitetsbehandling, indkvartering, transferservice og alt inklusive pris. Som TravelMEDI vil vi gerne minde dig om, at inden for Næseoperation i Tyrkiet behandlingen, behandlingsomkostninger (såsom kirurggebyr, medicingebyr, udstyrsgebyr, hospitalsgebyr, testgebyr), opholdsgebyr, transfergebyrer mellem hospitalet og hotellet eller lufthavnen og hotellet er inkluderet i operationsprisen.
  • Højniveau sundhedssystem: Tyrkiet var et af de sjældne lande, der ikke oplevede en krise i sundhedssystemet selv under pandemiperioden, fordi det har store og systematiske sundhedsinstitutioner (hospitaler, antal erfarne læger, private klinikker, veludstyrede sygeplejersker og assistenter). Som TravelMEDI tilbyder vi vores patienter den maksimale sundhedsservice til de mest overkommelige priser i samarbejde med erfarne speciallæger og veludstyrede hospitaler.
Forsøm ikke dit helbred, Oplev en ny dig! Anmod nu!

Your Name(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.