Vores Historie

TravelMEDI er en medicinsk turismevirksomhed, som er grundlagt af læger og rejsekonsulenter, for at give en anderledes forståelse af sundhedsturismen.

Vores medstifter Serkan Celen har i omkring 15 år arbejdet med mange nationale og internationale virksomheder inden for turisme.

Vores partner og medstifter Dr. Oyku Celen er hudlæge, og en af de mest kendte læger i Tyrkiet.

TravelMEDI er det eneste selskab inden for medicinsk turisme, der er certificeret af American MTQUA (Medical Travel Quality Alliance). MTQUA er en speciel institution, der rådgiver og regulerer mange medicinske facilitatorer og medicinske turismevirksomheder fra hele verden. Hele driften i TravelMEDI kontrolleres periodisk af MTQUA.

TravelMEDI leverer en butikstype tjeneste på sprogene engelsk, italiensk, spansk, skandinavisk, russisk, fransk og tysk.

Vi forbereder et personligt rejseprogram til alle vores patienter. Når vi, fra patienten, har modtaget bekræftelsen på flybestillingen, forbereder vores koordinatorer et turprogram sammen med en pjece, denne vil være guide for patienten under hele rejsen.

Hvis du ønsker at udvide din rejse, tilbyder vi også alternative hotelmuligheder, tur- og rejsemuligheder. Begyndende fra afhenting i lufthavnen og inklusiv opfølgningsproceduren vil du blive ledsaget af vores operationelle team.

En af vores vigtigste funktioner er, at alle vores patienter følges op i vores CRM-system, og i postoperationsperioden informeres og følges vores patienter op, indtil der er gået 1 år. I overensstemmelse med fortroligheden gemmes alle fotografier og personlige data, vedrørende præoperation, konsultation og den postoperative periode, i vores arkiver i 1 år.

Vores patientkoordinatorer taler med dig online, inden du kommer til os, og ledsager dig også under dit ophold.

Vort Motto

 1. 1
  Diagnose

  Inden din behandling vil vi gerne have, at du udfylder “Formularen”. Efter at have gennemgået dine data, bestemmer vores læger den bedst tilpassede behandling for dig. Når vores konsulenter har givet en cirka pris, bekræfter vi, med din godkendelse,  bookingprocessen.

  Når dette er gjort, kan du konsultere vores læger om alt. På den måde begynder læge patient kommunikationen inden din behandling, og når du ankommer her til din behandling, kan din læge straks påbegynde procedurerne.

 2. 2
  Behandling

  Takket være de nyeste metoder, som vi benytter, kan din behandling let bestemmes. Hvis din læge mener, at du har brug for at få taget nogle prøver, vil du blive informeret, og disse prøver kan du få taget enten i Tyrkiet eller i dit eget land. Den største fordel ved denne metode er, at du, inden du ankommer til Tyrkiet, finder ud af beløbet, der kræves til din behandling. Således vil der ikke være yderligere overraskende omkostninger for dig.

 3. 3
  Rejse

  TravelMEDI er dig også behjælpelig med at finde tilgængelige flybilletter med overkommelig pris. Vores rejsekonsulenter har kvalifikationer til at skabe indenlandske og udenlandske arrangementer, der får dig til at føle dig hjemme.

  Din transport, indkvartering og hospitalsaftaler arrangeres af os, inden du ankommer til Tyrkiet. Disse reservationskuponer vil blive sendt til dig inden din ankomst. Når du ankommer til Tyrkiet, vil alt hvad du har brug for, være arrangeret og klar til at påbegyndes.

Vores Mission

Vores mission er at sikre 100% tilfredshed på alle områder, for de patienter, der vælger os til at gennemgå deres behandling ved de bedste speciallæger i Tyrkiet, og samtidig også at tilbyde de bedste turistprogrammer med de bedste priser, for at få patienterne til at føle sig hjemme.

Vores Vision

 1. At benytte de sidste teknikker i alle behandlinger.
 2. At sørge for det mest overkommelige budget, og alligevel sikre den bedste kvalitet.
 3. Involvere de bedste læger i Tyrkiet.
 4. Hurtig og konstant kommunikation, der hjælper dig med at finde svar på dine spørgsmål.
Hvorfor vælger patienter os?

Professionel Medicinske Tjenester

15+ års erfaring

TravelMEDI er en institution, der er grundlagt af læger og rejsekonsulenter, for at give en anden forståelse og funktion inden for sundhedsturisme.

Overkommelig pris

TravelMEDI giver dig de bedste overkommelige priser sammen med de bedste læger og hospitaler samt faciliteter og tjenester af høj kvalitet.

Servicekvalitet

Alle vores læger er specialiserede inden for deres område / behandling og taler fremmedsprog, ud over at følge op på alle nye innovationer inden for deres specialområder.

Internationale tjenester

Siden etableringen har vi ydet vores tjenester til mange udenlandske patienter fra Europa, Amerika, Asien, Afrika og over hele verden.

Nyheder & Begivenheder

Vores certifikater

TravelMEDI er det eneste tyrkiske medicinske turistfirma, der er certificeret af amerikanske MTQUA.

Hør mere om os

Lån et øre til vores patienter