MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Hvad er hovedårsagen til en brystløftoperation?

Enhver kvinde vil gerne have pænt runde og ikke hængende bryster. Af denne grund har brystløftsoperationer været utroligt populære i løbet af de sidste par år.

Brystløft, også kendt som mastopeksi, er en æstetisk operation, der udføres for at eliminere slaphed, hængende og manglende volumen af bryster forårsaget af graviditet, amning, overgangsalder eller dybest set tyngdekraft og tid.

Bryster forbliver temmelig stramme og forhøjede i de første år af deres dannelse. Men med tiden kan virkningen af tyngdekraften, at tage på eller tabe sig, forkert brug af bh eller amning gøre dem mere hængende og slappere. De mister også deres volumen og stivhed. Udseendet på dem kan understøttes med push-up bh’er, men efter en vis tid kan det gøre personen utilpas og kan forårsage manglende selvtillid. Inden en brystløft-operation undersøges brysterne for at se, hvor fleksibel huden er, og hvor fremskreden sagen er. Ifølge sagen er der planlagt operation, og brysterne får en bedre og forhøjet form.

Et af de vigtige emner om brystløft er, om man skal øge størrelsen på brysterne eller ej. Hvis patienten både har overskydende fald og også mangel på volumen, vil det højst sandsynligt være nødvendigt at placere brystimplantater for at erstatte volumen og give det et stramt og forhøjet udseende. Desuden, jo mere brysterne synker, jo større bliver brystvorterne (areolas). Derfor har de også brug for en reduktion i disse tilfælde.

Hvordan er brystløft-operationen og helingsprocessen?

Der er principielt 3 metoder til brystløft kirurgi:

  • Circumareolært løft for dem, der er let hængende i brystvorterne
  • For yderligere nedhængning udføres lodret snitløft, som består af et armærke fra areolar mod den nederste ende af brystet.
  • Ved fremskreden sagning anvendes omvendt T-snit for at løfte brysterne.

Det udføres under generel anæstesi, og patienten skal opholde sig 1 nat på hospitalet. Efter cirka 3-4 dage kan patienten vende tilbage til daglige aktiviteter. Det anbefales at bruge en speciel bh i 1 måned. Det anbefales ikke at udføre intense fysiske aktiviteter såsom vægtløftning, udstrækning, sove på maven.

I de første måneder efter brystløftoperationen er snittene mere synlige, men efter 1 år falmer de og bliver mindre synlige. Medmindre patienten tager så meget på i vægt eller ammer, kan hendes bryster bevare deres form i lang tid. Endelig, hvis det udføres af ægte fagfolk, er det ikke en hindring for amning.