MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Hvorfor er plastikkirurgi overkommelig i Tyrkiet

I dag passer både mænd og kvinder godt på sig selv for at se yngre ud ved at tage “forholdsregler” som investering af penge på æstetiske procedurer. Denne tendens har naturligvis skabt en stor markedsplads for æstetiske procedurer.

En anden grund til den større efterspørgsel efter plastikkirurgier er radikalt øget brug af sociale medier. Med almindeligt anvendte smartphones er alle begyndt at tage selfies, hvilket bragte et kritisk og fordømmende aspekt. Selvom fotoredigeringsapps kan give et bedre udseende, kan de ikke være en permanent løsning! De, der ikke er tilfredse med disse fotoredigeringer, vil gerne have gavn af plastikkirurgier.

Efterspørgslen efter plastikkirurgi øges hurtigt over hele verden. Tyrkiet er blevet et af de mest foretrukne lande med hensyn til plastikkirurgier takket være dets højtudviklede sundhedssystem, moderne og teknologiske hospitaler og overkommelige priser. I Tyrkiet og i resten af verden foretrækkes brystforstørrelse, fedtsugning, BBL, næseplastik og abdominoplasi af kvinder, mens hårtransplantation, næseplastik og gynækomasti foretrækkes af mænd.

Hver dag øges antallet af internationale patienter, der kommer til Tyrkiet for at gennemgå en plastikkirurgi. Det faktum, at der udføres så mange plastikkirurgier i Tyrkiet, har gjort det muligt for tyrkiske kirurger at blive kendt over hele verden. En anden meget vigtig faktor for stigningen i Tyrkiets berømmelse er overkommelige priser og fordele. I andre lande kræver diagnose, behandling og udførelse af operationer med de samme faciliteter som Tyrkiet meget større budgetter. For eksempel vil en patient, der vælger Tyrkiet til at gennemgå en næseplastikoperation, sandsynligvis betale en tredjedel af prisen i sit eget land.

Hvis der kombineres mere end en plastikkirurgi, bliver denne prisfordel også større. Kombination af forskellige operationer giver patienter mulighed for at få hårtransplantation og næsejob, rygløft og fedtsugning eller ansigtsløftning og øjenlågskirurgi på én gang, og dette giver en god mulighed for priser.

En af hovedårsagerne til, at Tyrkiet er overkommeligt, er valutaforskellene. Mens 1USD er næsten 7TL værd, er 1EUR næsten 8TL. Af denne grund kan internationale patienter have plastikkirurgier til meget rimelige priser i Tyrkiet.

Takket være Tyrkiets prisfordel, service af høj kvalitet og glade patienter bliver medicinsk turisme større hvert år. Mange patienter kommer til Tyrkiet for at gennemgå plastikkirurgier fra hele verden som Danmark, Italien, Spanien, Holland, Norge, Østrig, Belgien, Sverige, Egypten, Rusland, Georgien, De Forenede Arabiske Emirater og mere.


Best Plastic Surgery Clinic in Turkey