MTQUA TravelMEDI
MTQUA
CERTIFIED
First & Only in Turkey
MTQUA TravelMEDI
MTQUA CERTIFIED

First and only

Medical Company

in Turkey

Vores Historie

VIRKSOMHED INFO

Statistik for TravelMEDI

15+

ÅRS ERFARING

48+

PERSONALE

33+

Begivenheder over hele verden

4800+

OPERATIONER

TravelMEDI er en medicinsk turismevirksomhed, grundlagt af læger og rejsekonsulenter for at give en anden forståelse af sundhedsturismeområdet.

Vores medstifter Serkan Celen har arbejdet med en masse nationale og internationale virksomheder inden for turisme i omkring 15 år.

Vores partner og medstifter Dr. Oyku Celener hudlæge og en af de kendte læger i Tyrkiet.

TravelMEDI er den eneste medicinske turismevirksomhed, der har certificeringen af amerikansk MTQUA (Medical Travel Quality Alliance). MTQUA er en speciel institution, der yder rådgivning og regulerer mange medicinske facilitatorer og medicinske turismevirksomheder fra hele verden. Hele driften i TravelMEDI kontrolleres periodisk af MTQUA.

TravelMEDI tilbyder en boutique-type service på Engelsk, Italiensk, Spansk, Russisk, Fransk, Ukrainsk og Tysk sprog.

Vi udarbejder et personligt rejseprogram for alle vores patienter. Når vi modtager flyreservationsbekræftelsen fra patienten, udarbejder vores koordinatorer et rejseprogram sammen med et hæfte, der vil være en guide for ham/hende under hele rejsen.

Hvis du ønsker at forlænge din rejse, tilbyder vi også alternative hotelmuligheder, tur- og rejsemuligheder. Fra afhentningen i lufthavnen og inklusive opfølgningsproceduren, vil du blive ledsaget af vores operationelle team.

En af vores vigtigste egenskaber er, at alle vores patienter følges op i vores CRM-system og de informeres i post-operationsperioden og følges op til de fylder 1 år. Af hensyn til fortroligheden gemmes alle fotografier og persondata om præ-operation, konsultation, postoperativ periode i vores arkiv i 1 år.

Vores patientkoordinatorer hjælper dig online, før du kommer hertil, ledsager dig også under dit ophold her.

Diagnosis process

Diagnose

Inden din behandling vil vi gerne have, at du udfylder "Blanketten". Efter at have undersøgt dine data, bestemmer vores læger den mest passende behandling for dig. Efter at vores konsulenter har givet en omtrentlig pris, bekræftes bookingprocessen af os med din godkendelse.

Efter denne proces kan du konsultere vores læger om ethvert emne. På denne måde begynder læge-patient-kommunikationen før din behandling, og når du ankommer her til din behandling, kan din læge straks starte procedurerne.

Medical treatment in Turkey

Behandling

Takket være de nyeste metoder, som vi anvender, kan din behandling nemt bestemmes. Hvis din læge kommenterer, at du har brug for nogle tests, vil du blive informeret, og du kan tage disse tests enten i Tyrkiet eller i dit eget land. Den største fordel ved denne metode er, at du lærer dit budget, der kræves til din behandling, før du ankommer til Tyrkiet. Derfor vil der ikke være nogen overraskende ekstra omkostninger for dig.

Diagnosis process

Rejse

TravelMEDI giver dig også hjælp til at finde tilgængelige og overkommelige flybilletter. Vores rejsekonsulenter har kvalifikationerne til at lave organisationer inden for og udenfor, der får dig til at føle dig hjemme.

Din transport, indkvartering og hospitalsarrangementer vil blive lavet af os, før du ankommer til Tyrkiet. Disse reservationskuponer vil blive sendt til dig inden din ankomst. Når du ankommer til Tyrkiet, vil alt, hvad du behøver, være organiseret, klar til at gå.

Vores Certifikater

TravelMEDI MTQUA certificate - First medical tourism company in Turkey
JCI certificate - JCI certificated hospitals in Turkey
TravelMEDI TURSAB certificate - TURSAB certificated medical tourism company in Turkey
TAOM certificate - TAOM certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
TPRECD certificate - TPRECD certificated hospitals in Turkey
Vores mission Vores vision

Hvorfor vælge os?

Vores mission er at sikre 100 % tilfredshed i alle aspekter for de patienter, der vælger os ved at realisere deres behandling via de bedste specialiserede læger i Tyrkiet, og også ved at tilbyde de bedste turistprogrammer med de mest passende priser for at få dem til at føle komforten af deres hjem.
  1. Bruger de nyeste teknikker i alle behandlinger.
  2. Tilbyder det mest overkommelige budget, men den bedste kvalitet.
  3. Involverer de bedste læger i Tyrkiet.
  4. Hurtig og konstant kommunikation, der hjælper dig med at finde svar på dine spørgsmål.
15+ Års Erfaring

TravelMEDI er en institution grundlagt af læger og rejsekonsulenter for at give en anderledes forståelse og funktion inden for sundhedsturisme.

Overkommelig Pris

TravelMEDI, giver dig de bedste overkommelige priser sammen med de bedste læger og hospitaler og faciliteter og tjenester af høj kvalitet.

Servicekvalitet

Alle vores læger er specialiserede inden for deres områder/behandling og taler fremmedsprog udover at følge op på alle nye Innovationer inden for deres speciale.

Internationale Tjenester

Vi har siden etableringen tilbudt vores tjenester til en masse udenlandske patienter fra Europa, Amerika, Asien, Afrika og hele verden.